Spor
  • 4.3.2020 09:35

Seri'nin performansı kafaları karıştırdı

Galatasaray'da Seri kafa karıştırdı

Fenerbahçe ve Gençlerbirliği maçlarında, 6 numara pozisyonunda çok iyi bir performans sergileyen Seri, kafaları karıştırdı.

Teknik drektör Fatih Terim’in, Lemina’nın dönüşü sonrası her iki futbolcunun pozisyonlarıyla ilgili nasıl bir karar vereceği merak konusu oldu.

Özellikle Seri’nin “6 numara”da iyi oynamasının ardından, Lemina’nın bundan sonraki süreçte biraz daha ofansif bir role kaydırılabileceği belirtildi. (Skorer)

İşte Emre Akbaba'nın oynamama sebebi

Galatasaray'da Lemina sakatlanınca, Emre Akbaba’nın oynamasının risk olacağı öngörüldü. Özellikle Seri’nin olumsuz etkileneceği planlandı ve Belhanda, Taylan gibi isimler tercih edildi.

Cim-Bom’da Fenerbahçe maçından sonra Gençlerbirliği’ne karşı da on birde maça başlamayan Emre Akbaba’yı oynatmama tercihinin nedeni belli oldu.Lemina’nın yokluğunda Belhanda’yı, her ikisinin yokluğunda ise önceki akşam Taylan’ı tercih eden teknik direktör Fatih Terim’in, Emre Akbaba’nın fiziksel olarak istenen düzeyde olmaması nedeniyle böyle karar aldığı öğrenildi.

8 aylık süren sakatlığın ardından ligin ikinci yarısıyla beraber sahalara dönen ve çok iyi bir grafik çizen Emre Akbaba’nın defansif zaaflarının da yine bu durumda etkili olduğu belirtildi.

Güncellenme Tarihi : 4.3.2020 09:37

İLGİLİ HABERLER