Spor
  • 8.5.2004 00:11

SERKAN : " GENÇLERBİRLİĞİ'NE OLDUĞU GİBİ FENERBAHÇE'YE DE PARA KAZANDIRMAK İSTİYORUM"

BAYRAM AKKAYA
ANKARA - Gençlerbirliği ile Fenerbahçe kulüplerinin prensipte anlaşmasıyla gelecek sezon sarı-lacivertli formayı giyecek olan Serkan, "Cumhuriyet olarak nitelendirilen bir takımda oynamanın ağırlığını kaldıracağıma inanıyorum" diyerek İstanbul'da oynamaya hazır olduğunu söyledi.


Kendisinin de transferini basından öğrendiğini belirten yıldız futbolcu, 2 kulübün karşılıklı anlaştığını belirterek bir hafta içinde herşeyin netlik kazanacağını kaydetti. Büyük takımların kendisini transfer etmek istemelerinin gurur verici bir olay olduğunu dile getiren Serkan, "Benim için en hayırlısı olur inşallah. Fenerbahçe çok büyük bir camia. Herkes oynamak ister. Ben de tabi ki oynamak istiyorum" diye konuştu.


"Çocukken tuttuğum takımda oynamak benim için onur verici, gurur verici bir olay" diyen tecrübeli futbolcu, şöyle konuştu:


"Cumhuriyet olarak nitelendirilen bir takımda oynamanın ağırlığını kaldıracağıma inanıyorum. Zaten kendimi Fenerbahçe'de oynamaya hazır hissetmeseydim gitmezdim."


Amacının A Milli Takım'da sürekli oynamak olduğunu ifade eden Serkan, ilerleyen yıllarda da Avrupa'da futbol oynamak istediğini kaydetti. Yıldız futbolcu, tıpkı Gençlerbirliği'nden Fenerbahçe'ye transferinde olduğu gibi Fenerbahçe'den de Avrupa'da bir kulübe transferinde kulubüne para kazandırmak istediğini de ifade etti.


Öte yandan, kırmızı-siyahlılar hafta sonu İstanbulspor ile yapacakları maçın hazırlıklarına bugün yaptığı tek idmanla devam etti. Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde yaklaşık 1.5 saat süren idmana, sakat olan Mustafa Özkan ile Erkan katılmadı.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:10

İLGİLİ HABERLER