Spor
  • 7.5.2004 02:01

SERKAN'I BİTİREN FENERBAHÇE, DENİZ'E GÖZ KOYDU!..

Serkan ile anlaşan F.Bahçe, G.Birliği’nin diğer başarılı oyuncusundan da olumlu yanıt aldı. Bu transfere İlhan Cavcav’ın da sıcak baktığı öğrenildi.

GENÇLERBİRLİĞİ’nden Serkan Balcı’nın transferini kesin olarak bitiren Fenerbahçe, aynı takımın başarılı savunma oyuncusu Deniz Barış’ı da renklerine bağlamak için gün sayıyor. Sarı lacivertli yönetimin Deniz ile yaptığı görüşmeden olumlu sonuç aldığı, kulübüyle önümüzdeki hafta masaya oturacağı öğrenildi. Başkent kulübünün başkanı İlhan Cavcav’ın da transfere sıcak baktığı sızan haberler arasında.

Beşiktaş ve Galatasaray’ın da gündeminde olan Deniz’in Fenerbahçeli yöneticilerle yaptığı ön görüşmede ‘Daum ile çalışmaktan gurur duyarım. Kulübüm ile anlaşırsanız, seve seve gelirim’ dediği iddia edildi. F.Bahçe Başkan Vekili Nihat Özdemir ise Deniz ile ilgili henüz bir gelişme olmadığını ve bu konuda Daum’un fikrini aldıktan sonra girişimde bulunacaklarını söyledi.

KİMKİMDİR

DENİZ BARIŞ

Doğum Tarihi:

02.06.1977

Boy: 1.84 m.

Kilo: 79 kg.

Almanya’nın St.Pauli takımından transfer edildi. 2 yıldır G.Birliği’nde 25 numaralı formayı giyiyor. Son dönemlerde A Milli Takım’a seçildi. 11 kez ayyıldızlı formayı sırtında taşıdı. 

Kupa maçı sonrasında G.Birliği Başkanı İlhan Cavcav ile masaya oturan F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, genç futbolcunun bonservisini 2.5 milyon Euro karşılığında aldı. İki başkan bugün tekrar bir araya gelerek, ödeme takvimini belirleyecek.

Fenerbahçe, Trabzonspor ile giriştiği şampiyonluk yarışında heyecan doruktayken bombayı patlattı. Sarı lacivertliler, transferin gözdesi olan Gençlerbirliği’nin genç yıldızı Serkan Balcı’yı renklerine bağladı. Türkiye Kupası finali sonrasında İstanbul’da kalan kırmızı siyahlı ekibin Başkanı İlhan Cavcav ile masaya oturan Aziz Yıldırım, 2,5 milyon Euro karşılığı milli futbolcunun bonservisini aldı. Bugün tekrar biraraya gelecek olan Cavcav ve Yıldırım, taksit tarihlerini kararlaştıracak.

Yanal’da hata yapıldı

Öte yandan Ersun Yanal konusunda G.Birliği yönetimi geç de olsa hatasını kabullendi. Yanal’ın Milli Takım ile anlaştığı gün görevden uzaklaştırılması gerektiğini vurgulayan eski yönetici Zeki Ünaldı’nın fikrine karşı çıkan Başkan İlhan Cavcav ve arkadaşları, şimdi dizlerini dövüyor. Final maçı öncesi takımın havasını görüp bu maçı kazanamayacaklarını anladığını söyleyen Asbaşkan Atilla Aytek, Yanal’ın gönderilmesi konusunda birbirlerine itiraf ettikleri acı gerçeğin 4-0’lık skorla su üstüne çıktığını söyledi.

Daum, Yıldıray’ın peşinde

Bayer Leverkusen’de forma giyen Yıldıray Baştürk’ün menajeri Rıza Fazeli, Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum’un Yıldıray’ı istediğini söyledi. Fazeli, Alman spor dergisi Kicker’e yaptığı açıklamada, ‘Daum, Yıldıray’ın peşinde’ dedi. Lig lideri Werder Bremen’in de Yıldıray’a talip olduğunu ifade eden Fazeli, İskoçya’nın Celtic ve Fransa’nın Marsilya takımlarının da Yıldıray’ı istediklerini kaydetti. Werder Menajeri Klaus Allofs ise, Yıldıray ile para konusunda anlaşamadıklarını bildirdi.

SERKAN BALCI

Doğum Tarihi: 22.08.1982

Boy: 1.72 m.

Kilo: 68 kg.

Bodrum Yalıkavak’tan transfer edildi. 4 yıldır G.Birliği’nde oynuyor. 30 numaralı formayı giyiyor. Ümit Milli Takım’da istikrarlı bir grafik çizdi. 6 kez A Milli Takım’da oynadı. 


Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:09

İLGİLİ HABERLER