Yaşam
  • 26.8.2017 19:04

Sertap Erener CHP'li belediye başkanına kırmızı kart gösterdi

Sertab Erener, Belediye Başkanı'na sinirlendi, seyircileri sahneye davet etti..

CHP'li Çatalca Belediyesi Erguvan festivali için gelen Sertab Erener'i çileden çıkardı. Erener Çatalca'da büyük sevgi gösterisi ile karşılandı. Sahne önünde protokol için ayrılan bölümün geniş olması nedeniyle seyircilerin uzakta kalmasına tepki gösteren Erener, hayranlarını protokol alanına davet etti.

Çatalca Erguvan Festivali'nde dün gece sahne alan şarkıcı Sertab Erener, protokol için ayrılan bölümün geniş olması nedeniyle kendisini yakından izleyemeyen seyircilerini sahneye davet etti.18. Çatalca Erguvan Festivali'nde dün gece sahne alan şarkıcı Sertab Erener, CHP'li belediyenin organizasyonuna tepki gösterdi. Halka verilmesi beklenen konserde protokol için ayrılan bölümün haddinden fazla geniş olması nedeniyle kendisini yakından izleyemeyen seyircilerini sahneye davet etti ve...

Sertab Erener öyle bir çıkış yaptı ki!

Çatalca Belediyesi tarafından bu yıl 18'incisi düzenlenen festivalde sahne alan Sertab Erener, büyük sevgi gösterisi ile karşılandı. Sahne önünde protokol için ayrılan bölümün geniş olması nedeniyle seyircilerin uzakta kalmasına tepki gösteren Erener, hayranlarını protokol alanına davet etti. Çatalca Belediyesi yetkilileri ise güvenlik gerekçesiyle seyircilerin protokol için ayrılan bölüme girmesine izin vermedi. Bunun üzerine Sertab Erener sahneyi terk ederken, seyirciler de belediye yetkililerinin bu tutumunu yuhalayarak tepki gösterdi.

Sertab Erener, Belediye Başkanına sinirlendi, seyircileri sahneye davet etti
 

SEYİRCİLERİ SAHNEYE DAVET ETTİ

Bir süre sonra tekrar sahneye çıkan Sertab Erener, hayranlarını bu kez sahneye davet etti. Erener, sevilen şarkılarını sahnede hayranlarıyla birlikte seslendirdi.

Sertab Erener, Belediye Başkanına sinirlendi, seyircileri sahneye davet etti

 

Güncellenme Tarihi : 26.8.2017 23:04

İLGİLİ HABERLER