Gündem
  • 16.5.2004 02:37

SERTAP ERENER : KADIN SEMAZENLERİ ÇIKARTTIM, TRT GENEL MÜDÜRÜ'NÜ YENDİM

Bir hafta önce Ruslana ve Ukrayna ekibi sahnede prova yaparken küçük bir kaza yaşanmıştı. Sesin volumünün yüksekliği nedeniyle cam kırılmıştı. Ukrayna’nın sempatik sunucusu Ruslana, bu konu kendisine sorulduğunda ‘Küçük bir kazaydı. Ancak ben bunu uğur sayıyorum. Çünkü bizde cam kırılması uğurdur’ demişti. Dediği de oldu. Ukrayna ekibi yarışmadan zaferle çıktı.

Finali izlemekten son anda vazgeçti

BAŞBAKAN Tayyip Erdoğan, dün akşamki Eurovision Şarkı Yarışması’nın finaline daha önce hiçbir ülkenin başbakanının katılmaması nedeniyle gitmekten vazgeçti. Finali, eşi Emine Erdoğan’la izlemeye karar veren Başbakan Erdoğan, önceki Eurovision’lara hiç Başbakan düzeyinde bir katılım olup olmadığının araştırılmasını istedi. Başbakanlık bürokratlarının araştırmasında önceki 48 Eurovision’a, yarışmanın yapıldığı ülkenin başbakanlarının katılmadığı ortaya çıktı. Bunun üzerine Erdoğan finale gitmeyeceğini açıkladı. İstanbul’daki finalde hükümet adına Kültür ve Turizm Bakanı’nın bulunması ve ödülü vermesi kararlaştırıldı. Erdoğan’ın yerine dünkü finale hükümet adına Bakan Erkan Mumcu katıldı.

Sevgilisinin ailesiyle

Türkiye’yi temsil eden Athena grubunun solisti Gökhan ile birlikte olan Selin Toktay da sevgilisini yalnız bırakmadı. Toktay, Gökhan’ın anne babası Nurten ve Ahmet Özoğuz ile Abdi İpekçi’deki yarışmada yerini aldı.

7 bin kişi akın etti

Gün boyunca yoğun güvenlik önlemleriyle korunan Abdi İpekçi Spor Salonu’nda 3 bin polis 220 özel güvenlik elemanı görev yaptı. Salonun önü saatler öncesinden ülkelerini desteklemek isteyen seyirciler tarafından doldu. Yarışmaya protokol, EBU davetlileri, katılımcılar ve sponsorlar için ayrılan yerler dahil 7 bini aşkın izleyici salonu doldurdu.

Almanya’nın mikrofonu

Puanlamalar sırasında ilginç görüntüler de ortaya çıktı. Almanya’nın puanlarını bildiren sunucunun mikrofonunun koruyucu süngeri kırmızı renkte ve üzeri ay-yıldızlıydı. Ayrıca Mikrofona iki küçük Türk bayrağı takılmıştı.

Büyük alkış aldılar

‘For Real’ adlı şarkılarıyla ülkemizi temsil eden ve 4’üncülük alan Athena Grubu’nun kendilerine güveni tamdı... Sahneye büyük alkış ve tezahüratlar altında çıkan grup elemanları kendine has kıyafetlerle ve ceketinin içine özel olarak işlenen armayla 43 ülkeye barış çağrısı yaptı. Athena’nın bir diğer sürprizi ise şarkı boyunca oturarak darbuka çalan kızın, şarkı bitimine doğru soyunarak dansetmesiydi.

Ameliyat izi kalmış

Sertab Erener, sahneye bu dekolte ile çıktı. Erener’in dekolte giysisi, birkaç yıl önce geçirdiği kolit ameliyatının izini tamamen açıkta bıraktı. TRT Genel Müdürü Şenol Demiröz ile tartışmasına değinen Erener, ‘Gecede kadın semazenlerle gösterimizi yaptık ve ben kazandım’ dedi.

Meltem hamile mi

Korhan Abay’la birlikte Eurovision’un sunuculuğunu yapan Meltem Cumbul, dünkü finalde 3 ayrı kıyafetle sahne aldı. Bahar Korçan ile ressam İsmail Acar tarafından tasarlanan bir kaftanla da kıyafetlerini tamamladı. Mücevherleri Chopard imzası taşıyan Cumbul, Cumbul’un karnının belirgin bir şekilde şiş görünmesi akıllara ‘Meltem hamile mi?’ sorusunu getirdi. Meltem Cumbul’un karnı Eurovision kulislerinde en çok konuşulan konu oldu.   Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:13

İLGİLİ HABERLER