VİDEOYU İZLEMEK İÇİN LÜTFEN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYINIZ...
'SESSİZ ATIN TEKMESİ PEK OLUR' DİYE BOŞA DEMEMİŞLER!..

Hızlı Özet
“Sakin sakin otlayan atin yanina giden sahibi ondan siçramasini istedi ve aradaki mesafeyi ayarlayamayinca da iste böyle basindan tekmeyi yedi... Iste bir atasözünün gerçege dönüstügü an...”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Hürmüz'de Amerikan helikopteri düştü
New York Times gazetesinin haberine göre, ABD Ordusuna ait bir Apache helikopteri Pazartesi günü boğaz yakınlarında düştü ve iki mürettebat üyesi kurtarılmak zorunda kaldı.

CHP'de grup kaosu.. Kılıçdaroğlu geri adım attı
Topyekün halk ayaklanması çığırtkanlığı yaparak bu partinin öz evlatlarını birbirine düşman etmek isteyenler bilsin ki; o kirli emellere asla geçit vermeyeceğiz! İç karışıklık yaratma çabaları, sadece dış müdahale heveslilerine zemin hazırlar. Biz bu oyunu bozarız!

Trump, Netanyahu'yu alt etti
İran tehdidinin gölgesinde ve küçük kabine toplantısının ardından, İsrailli yetkili bugün öğleden sonra "Yedioth Ahronoth" gazetesine şunları söyledi: "Lübnan'da tam güçle faaliyetlerimize devam ediyoruz; denklem şu şekilde: Eğer şehirlere ateş açarlarsa, biz de banliyölere saldıracağız."

9 ülke daha KAAN'ı seçti! İspanya basını detayları açıkladı
Amerika Birleşik Devletleri'nin F-35 programında yaşanan lojistik ve siyasi krizlerin ardından, küresel savunma pazarında dengeler tamamen değişiyor. İspanyol ve Azerbaycan basınında çıkan kapsamlı analizlere göre; F-35 tedarik süreçlerinde sorun yaşayan veya alternatif arayan İspanya, Suudi Arabistan, Endonezya ve Pakistan'ın da aralarında bulunduğu toplam 9 ülke, envanterini güçlendirmek için Türkiye'nin 5. nesil milli savaş uçağı KAAN'ı seçti.