Asayiş
  • 25.9.2013 17:01

Sevdiği kızdan vazgeçmeyince boğazını kestiler

AĞRI'nın Doğubayazıt ilçesinde sevdiği kızdan ayrılması için tehdit edilen 19 yaşındaki Serhat Koç, boğazı kesilerek öldürüldü.

Olay, dün akşam saatlerinde Büyük Ağrı Mahallesinde meydana geldi. Büyük Ağrı mahallesinde yaşayan ve inşaatlarda çalışan Serhat Koç, işten çıktıktan sonra evine giderken 4 kişi oldukları belirtilen zanlılarca önü kesildi ve tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle bir kişi yanındaki usturayı çıkararak Koç'un boynunu kesti. Kanlar içinde yere yığılan Serhat Koç, çevredekilerin yardımıyla Doğubayazıt Devlet Hastanesine götürüldü. Usturanın şah damarına isabet etmesi nedeniyle ağır yaralanan ve aşırı kan kaybeden Koç, Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Burada yapılan müdahalelere rağmen Serhat Koç kurtarılamadı.

Serhat Koç'un cenazesi bugün öğlen saatlerinde ilçe mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi. Aile evlerinin önünde kurulan taziye çadırında taziyeleri kabul etti. Aynı mahallede oturan bir kızı sevdiği, askere gitmeye hazırlanan Koç'un askerlik dönüşü bu kızla evleneceği öğrenildi. Çocuklarının sevdiği kız nedeniyle daha önceleri tehdit edildiğini söyleyen Serhat Koç'un ailesi, "Daha öncede sevdiği kızdan ayrılması için tehdit ettiler. Oğlumuzun bu kişiler tarafından öldürüldüğünü düşünüyoruz" dedi.

Cinayetle ilgili soruşturma başlatan polis, 1 kişiyi gözaltına aldı.

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:43

İLGİLİ HABERLER