Ekonomi
  • 29.5.2019 16:13

Sevdiklerinize Gönderebileceğiniz 5 Hediye Alternatifi

Dostlarımıza, sevdiklerimize kısacası hayatımızdaki yeri özel olan insanlara ufak jestler yaparak onları mutlu etmek en büyük isteklerimizden bir tanesi oluyor. Hem bizi hem de karşımızdaki insanı mutlu eden bu ufak jestleri hoş hediyeler ile yapmak çok daha anlamlı olabiliyor. Doğum günü kutlamasından, yeni iş tebriğine kadar her konuda güzel hediyeler seçim anlamlı jestler yapılabiliyor.

Ancak hediye göndermeyi kafamıza koymuş olsak bile ne gönderileceği konusu büyük bir soru işareti haline dönüşebiliyor. Bazen çiçek gönder seçeneğini tercih ederken bazen daha farklı alternatifler arıyoruz. Biz de bu yazımızda sizler için sevdiklerinize gönderebileceğiniz 5 hediyeyi bir araya getirdik.

1- Kitap

Klasik bir hediye alternatifi olarak görülüyor olsa da kitaplar sevdiklerinize verebileceğiniz en anlamlı hediyelerden bir tanesi. Edebiyat birbirinden farklı dallarının olması da kitapları bir parça daha özel kılıyor. Öyle ki fantastik edebiyatı seven bir arkadaşınıza, o türden bir kitap etmek daha özel hissetmesini sağlayabilir.

2- Çerçeve

Yeni bir işe başlayan sevdiklerinize gönderebileceğiniz en kullanışlı hediyelerin başında çerçeveler geliyor. Bilhassa özel tasarımlı çerçeve modelleri en sık tercih edilen hediyeler arasında ilk sıralarda yer alıyor. Ayrıca sürekli göz önünde bulunacak bir hediye olan çerçeve, sizi sık sık hatırlatacak bir detay.

3- Kahve Makinası

Gün içerisinde en fazla tüketilen içecek denildiği zaman kahvenin adını anmayan yoktur. Lezzeti ve kokusuyla insanı büyüleyen kahveyi bir hediye haline getirip jest yapmak ise sizi kesinlikle unutulmaz bir hale getirebilir. Özellikle yeni bir eve çıkmış dostlarınıza kahve makinası göndermek, hem onları fazlasıyla mutlu edecek bir detay olacak hem de güzel sohbetlerin başlaması için eşsiz bir araç olacak.

4- Süs Eşyaları / Biblolar

Yaşadığımız alanı süsleyen, daha hoş ve dekoratif gösteren süs eşyaları tercih edilebilecek hediye alternatiflerinden biri. Geniş bir ürün seçeneğinin olması da süs eşyalarını çok daha tercih edilebilir kılıyor. Siz de sevdiklerinizin zevkine göre uygun bir biblo ya da süs eşyası seçip gönderebilirsiniz.

5- Çiçekler

Doğum günü çiçekleri, sevgiliye çiçek ya da geçmiş olsun çiçekleri, birçok farklı durum için özel olarak tasarlanan çiçek aranjmanları, hediye gönderme konusunda insanların en büyük yardımcısı. İnsanların en fazla tercih ettiği hediye alternatiflerden olan çiçekler, karşınızdaki insanı mutlu etmenin ona güzel bir jest yapmanın en tatlı yollarından biri.

Güncellenme Tarihi : 29.5.2019 16:15

İLGİLİ HABERLER