Asayiş
  • 30.6.2008 12:56

SEVGİLİSİNE DAVA AÇMAYA GELDİ, KALPTEN ÖLDÜ!

ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde bekar olduğunu sandığı Hasan T.'nin 2 yıllık birliktelikleri boyunca kendisini 85 bin YTL dolandırdığını iddia eden 43 yaşındaki Danimarkalı Scarlett Jeanne Billesborg, dava açmaya hazırlanırken, kaldığı otelde kalp krizinden öldü.

Birkaç yıl önce eşinden boşanan 1 erkek çocuk annesi Danimarkalı Scarlett Jeanne Billesborg, 2 yıl önce tatile geldiği Alanya'da Hasan T. ile tanıştı. İddiaya göre Hasan T. kendisini bekar olarak tanıttığı Billesborg ile 2 yıl aşk yaşadı. Bu süreçte kendisinden 85 bin YTL aldığını öne süren Billesborg, sevgilisi Hasan T.'nin evli olduğunu öğrenince yıkıldı. Evlilik vaadiyle kandırıldığını savunan ve parasını geri isteyen Billesborg, Hasan T. telefonlarına yanıt vermeyince Alanya'dan bir avukatla anlaştı. Geçen hafta dava açmak üzere Alanya'ya gelen Danimarkalı kadın, konakladığı oteldeki odasında dün sabah ölü bulundu. İntihar etmiş veya öldürülmüş olabileceği düşünülerek yapılan otopside Billesborg'un kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği saptandı. Tansiyon ve kalp hastası olan Danimarkalı kadının cenazesi yakınlarına teslim edilmek üzere Alanya belediye morguna konuldu.

Billesborg'un ölüm haberi, anne ve babasına telefonla bildirildi. Billesborg'un oğlunun ülkesinde düzenlenen bir spor yarışmasında birinci olduğunu belirten annesi, acı haberi kendisine nasıl vereceklerini düşündüklerini söyledi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 08:14

İLGİLİ HABERLER