Asayiş
  • 1.3.2021 15:35

Sevgilisine kaçan karısına, "Aşkım ben sana ne yaptım" diye sordu

 Müge Anlı'nın programına katılan 37 yaşındaki Sabuha Canbaz, eşi Muammer Canbaz'ın (35) kayıp olduğunu söylemişti. Ancak yapılan araştırmada Muammer Canbaz'ın kendisinden 14 yaş büyük olan 5 çocuk, 4 torun sahibi Sevgi Kıranlı ile kaçtığı ortaya çıkmıştı. Programa katılan Muammer Canbaz, birlikte kaçtığı 49 yaşındaki kadına aşık olduğunu söyledi. Biri engelli 3 çocuğu olan Sabuha Canbaz, eşinden boşanmak istediğini belirterek, "Eşim, o kadınla kaçtı. Ekonomik durumum kötü ama boşanacağım bu adamdan. Biri engelli 3 çocuğum var" dedi.

Ordu'da yaşayan Sabuha Canbaz, 8 Şubat'ta atv'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak, eşi Muammer Canbaz'ın yaklaşık 4 aydır kayıp olduğunu söyledi. Sonrasında ise Muammer Canbaz'ın kendisinden 14 yaş büyük olan 49 yaşındaki 5 çocuk annesi, 4 torun sahibi Sevgi Kıranlı ile kaçtığı ortaya çıktı.11 Şubat'ta Müge Anlı'nın programına katılan Sevgi Kıranlı, "Muammer'e aşık oldum, kaçtım" açıklamasıyla herkesi şok etti. Canlı yayında eşinin birlikte kaçtığı Sevgi Kıranlı'yı gören Sabuha Canbaz sinir krizi geçirdi. Sabuha Canbaz, "Benim 8 yaşındaki hasta çocuğumu babasız bıraktın" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Bu arada eşini aramak için programa başvuran Sevgi Kıranlı'nın eşi Davut Kıranlı da eşine seslenerek, "Güzelim ben sana ne yaptım, niye beni bırakıp gittin" diyerek gözyaşı döktü.

Güncellenme Tarihi : 2.3.2021 00:41

İLGİLİ HABERLER