Asayiş
  • 16.5.2013 12:21

Sevgilisini bayıltana kadar dövdü!..

MUĞLA’nın Marmaris İlçesi’ne tatile gelen Rus turist 29 yaşındaki Timur S., tek başına bara gitmemesi için cebinden parasını alan kız arkadaşı 26 yaşındaki Anna Ahna Sharabidze'yi otel odasında bayıltıncaya kadar dövdü. Genç kız, otel görevlileri ve polis tarafından baygın halde bulunurken, sevgilisi Timur S. gözaltına alındı. Önce birbirinden şikayetçi olan iki sevgilisi daha sonra barışıp polis merkezinden ayrıldı.

Rusya’dan üç gün önce Marmaris’e tatile gelen Timur S., sevgilisi Anna Ahna Sharabidze'ye tek başına bara gitmek istediğini söyledi. Erkek arkadaşını kıskanan Sharabidze, hiçbir şey söylemeden, Timur S.’nin cebindeki parayı alıp otelden ayrıldı. Kıyafetlerini giyip otel odasından ayrılan Timur S., kız arkadaşı tarafından alındığını fark edince otele döndü. Odaya girdiğinde kız arkadaşını gören Timur S., tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine de iddiaya göre Timur S., sevgilisini dövdü.

BAYGIN HALDE BULUNDU

Odadan gelen çığlıkları duyan otel görevlileri durumu polise bildirdi. Polis ve otel görevlileri, odaya girdiklerinde, kol ve bacağında darbe izleri olan Anna Ahna Sharabidze'yi baygın halde buldu. Timur S. gözaltına alınırken, otelde bulunan sağlık görevlileri yaralıya ilk müdahaleyi yaptı. Bir süre sonra kendine gelen ve olayın şokunu üzerinden atan Sharabidze, erkek arkadaşının götürüldüğü polis merkezine gitti. Çift birbirini suçlayıp şikayetçi oldu.

Tercüman aracılığıyla Timur S.’nin ifadesi alınırken, iki sevgili barıştı ve şikayetçi olmaktan da vazgeçti. Bir süre sonra da Timur S. ile kız arkadaşı Anna Ahna Sharabidze, polis merkezinden ayrılıp otele gitti.

 

DHA

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:17

İLGİLİ HABERLER