Yaşam
  • 9.7.2009 02:41

SEVGİLİSİNİ HADİSE'YE KAPTIRAN EBRU YAŞAR'DAN ŞAŞIRTAN AÇIKLAMA!..

Ebru Yaşar birkaç ay önce ayrıldığı müzisyen sevgilisi Sinan Akçil'in Hadise ile başlayan yeni ilişkisi hakkında ilk kez konuştu.Ünlü şarkıcı ikili için "Sinan Akçil, Hadise'ye hayırlı olsun. Mutlu olsunlar" dedi...

Bir süre önce ayrıldığı ünlü müzisyen Sinan Akçil'i Hadise'ye kaptıran Ebru Yaşar çarpıcı açıklamalar yaptı.

SUAT SUNA İLE BİRLİKTE

Ünlü şarkıcı yeni ilişki için "Hadise'ye hayırlı olsun. Birlikte oldukları için mutlu olsunlar" diyerek kinayeli konuştu. Yaşadığı tüm ilişkilerinden evlilik teklifi aldığını söyleyen ve şu sıralar ünlü popçu Suat Suna ile anılan Yaşar şöyle konuştu: “Taliplim de var, evlenmeyi düşünüyorum. Bebek doğurmak güzel olabilir. Evlilik kurumuna çok inanıyorum. Boşanmaktan korktuğum için bugüne kadar hep erteledim. Beraber olduklarımın hepsine bir evlenme arzusu yaşattım. Pişman değilim.”

TEMİZLİKLE TERAPİ

Yaşar ilginç bir itirafta daha bulunarak şunları söyledi: "Süslü püslü görünsem de doğallıktan yanayım. Bazen bir şeye canım sıkılıyor ya da birisine kızıyorum, hırsımı alamadığım durumlarda eve gidiyorum gecenin bir vakti, camları, yerleri siliyorum. Benim için terapi oluyor."

Şöhret olmadan önce parasız kalıp çok zorluklar yaşadığını açıklayan Yaşar şöyle devam etti: 'Bu sahilde' albümünü yaparken şirket bana şarkı bulduğunda taksi param olmadığı için yanlarına gidemeyince evden çıkıp kuyruğa girip ankesörlü telefondan jeton atıp şarkı dinliyordum. Bazen jeton alacak param bile olmuyordu."

YENİ SEVGİLİYE ANNEDEN ONAY

Yeni çıkardığı "Kahraman" isimli albümünün ilk konserini önceki akşam Kuruçeşme Arena'da veren Hadise, yine şovuyla büyüledi. Annesi Gülnihal Canol, Belçika'dan kendisini dinlemek için ilk kez geldi.

KAHRAMANI AŞKI

Hadise konserin ikinci bölümünde bir sürpriz yaptı ve müzisyen sevgilisi Sinan Akçil ile birlikte şarkı söyledi. Akçil piyano çaldı Hadise baş ucunda şarkısını seslendirdi, anne de alkışlayarak bu ilişkiyi onayladığını göstermiş oldu. Bu arada ünlü şarkıcı önümüzdeki günlerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yanına gideceğini belirterek, 'Sizin Kahramanınız kim?' diye soracağım. İnşallah eşim der" dedi. Hadise kendi kahramanı ise "Benim kahramanım ailem, aşkım ve yanımda olan insanlar" diye konuştu. (bugün)

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:23

İLGİLİ HABERLER