Asayiş
  • 11.10.2021 11:27

Sevgilisini öldürüp intihar etmişti.. Montundan bu mektup çıktı

Cinayet ve intihar, önceki gün 10.00 sıralarında Buca Atatürk Mahallesi 220 sokakta bulunan 4 katlı bir apartmanın ikinci katında meydana geldi.Yeni Asır'ın haberine göre, İlkay Ayeş (25), kız arkadaşı olduğu öne sürülen Sena Altan'ın (24) evine gitti. İki gencin şiddetli kavgasını duyan komşular, polisi arayıp ihbarda bulundu.Bu sırada İlkay Ayeş, iddiaya göre yanınarayıp getirdiği bıçakla Sena Altan'ı boynundan, göğüs bölgesinden ve koltuk altından birer kez bıçakladı.

Son dakika: İzmir'de Sena Altan cinayete kurban gitti! Arkadaşı Twitter hesabından isyan etti: Artık durmalı, artık bitmeli

Ayeş daha sonra aynı bıçakla kendisini de yaraladıktan sonra kanlar içinde yere yığıldı.Olayda vücudunun değişik yerlerine aldığı bıçak darbeleri ile ağır yaralandığı belirlenen İstanbul ne Büyütkçekmece doğumlu Sena Altan ise sağlık ekipleri tarafından ambulansla Buca Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırıldı.Durumu ağır olan Altan, burada hemen ameliyata alındı, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

CİNAYETİN SIRRI MEKTUPTA GİZLİ

İlkay Ayeş'in cansız bedeni savcı tarafından yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Polis ekipleri olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatırken, İlkay Ayeş'in evde üzerinde bulunan montun cebinde bir adet kendi el yazısı ile yazdığı tahmin edilen intihar mektubu çıktı.

Soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor.

Korkunç bir cinayete kurban giden Sena Altan'ın yakın arkadaşının Twitter paylaşımı yürek dağladı.Genç kız şu ifadeleri kullandı: "Bugün beraber okuduğumuz iki yıl boyunca ne kadar güçlü bir karaktersin, ne istediğini bilen ve çok güzel gülen, dediğim arkadaşım Sena'yı kaybettik. Hem de canice bıçaklanarak öldürüldü. Güzel gülen yüzünü bir daha göremicez artık. Artık durulmalı, artık bitmeli bunlar..."
 

Olayın yaşandığı bina ve çevresinde güvenlik önlemleri alınırken, Olay Yeri İnceleme Ekipleri incelemelerde bulundu.

Güncellenme Tarihi : 11.10.2021 11:37

İLGİLİ HABERLER