Asayiş
  • 28.4.2010 17:55

SEVGİLİSİNİN AKRABASINA TECAVÜZ ETTİ, 'SADDAM' GİBİ SAKLANDI

REFİK FİDAN
BURSA

Yıldırım ilçesinde oturan ve 80'i aşkın hırsızlık suçundan kaydı bulunan Erol D. (32), sevgilisi T.K.'nin akrabası olan iki çocuk annesi S.K.'yi kandırarak evine çağırdı. İddiaya göre zanlı Erol D., eve gelen S.K.'ye tecavüz etti.

S.K.'nin şikayetçi olacağını anlayan zanlı, kendisine erzak alarak bir sığınağa saklandı. Polise giden genç kadın ise durumu anlatarak şikayetçi oldu. 20 gün boyunca saklandığı yerden çıkmayan Erol D., erzağı bitince alışveriş yapmak için markete gitti.

Bakkaldan aldığı yiyeceklerle yeniden inşaattaki sığınağına dönen E.D.'yi gören ve durumundan şüphelenen vatandaşlar polisi arayarak haber verdi. İnşaata baskın yapan polis, E.D.'yi gözaltına aldı. Bodrum katta bir anda polisleri karşısında gören E.D. “Saddam gibi saklandım. Beni nasıl buldunuz” diyerek şaşkınlığını dile getirdi.

Asayiş Şubesi Ahlak Bürosu dedektifleri, 3 ayrı hırsızlık olayından da aranan Erol D.'yi kıskıvrak yakaladı. Bursa Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alınan şahıs, sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 08:18

İLGİLİ HABERLER