Asayiş
  • 19.12.2009 16:37

SEVGİLİSİYLE İNTİHAR EDEN ADAMIN KARISI FERYAT ETTİ

BOĞAZİÇİ Köprüsün’den sevgilisi Sariye Küp ile birlikte atlayarak intihar eden reklamcı Cemalettin Sakarya'nın cenaze töreninde 20 yıllık hayat arkadaşı Sibel Eraslan, "Beni de O'nun yanına gömün. O'nun yanına yatırın" diye ağladı.

Cemalettin Sakarya’nın cenazesi Adli Tıp Kurumu’nda alınarak Bakırköy'deki Zuhuratbaba Camii’ne getirildi. Cenaze törenine Cemalettin Sakarya'nın ailesi ve akrabaları katıldı. Sibel Eraslan, törende sürekli ağladı ve yakınlarının yardımıyla ayakta durabildi.


AYRILMAYA RAZIYDIM
Sibel Eraslan, 20 yıldır beraber yaşadığı Cemalettin Sakarya’nın birlikte intihar ettiği Sariye Küp ile ilişkisi olduğunu 4 ay önce öğrendiği söyledi. Sibel Erarslan "O benim hayat arkadaşımdı. Mutluluğu için ayrılmaya da razıydım. Bir süredir görüşmüyorduk" dedi.

Öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Cemalettin Sakarya, Altınşehir Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cemalettin Sakarya’nın yakınları çiftin köprüden el ele tutuşarak atladıkları iddiasını yalanladı. Bir yakını "Otomobille Köprü'de durduktan sonra bir müddet otomobilin içinde konuşmuşlar. Daha sonra Sariye Küp, Köprü'nün korkuluklarına çıkarak kendisini şağıya bırakmış. Cemalettin ise Sariye’nin ardından köprüden atlamış. Neden atladığını kimse bilmiyor" diye konuştu.


MOTOSİKLET TUTKUNUYDU
Sariye Küp’ün cenazesi ise toprağa verilmek üzere memleketi Kayseri’ye gönderildi. Soyadını söylemeyen Kazakistan uyruklu eski ev arkadaşı Aliye, Sariye Küp'un 1,5 yıldır Cemalettin Sakarya ile ilişkisi olduğunu söyledi. Eski ev arkadaşı Sariye Küp'ün Sibel Eraslan’ın varlığından 4 ay önce haberdar olduğunu belirterek, "Sariye, başkasının mutluluğunu bozduğu için huzursuz olduğunu söylüyordu. Bu yüzden 3 ay önce Sibel’in yanına gidip konuştuğunu biliyorum. Ancak Sibel kendisinin Cemalettin’den ayrılmaya hazır olduğunu söylemiş" dedi.

Sariye Küp’ün bir şirkette sekreter olarak çalıştığını ancak 3 aydır işsiz olduğunu ve maddi sıkıntı yaşadığını da anlatan arkadaşı, "Motosiklet tutkunuydu. Hayali bir motosiklet sahibi olmaktı. Olay günü alkol almışlardı ve akşam da Boğaz’da bir yere yemeğe gideceklerini söylemişti. İntihar etmesi için bir neden yoktu. Alkolün etkisiyle böyle bir şey yapmış olabilir. Çünkü Sariye çok duygusal bir insandı" dedi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 13:23

İLGİLİ HABERLER