Asayiş
  • 28.2.2013 20:47

Sevilen esnafın sır ölümü

Yatağında ölü bulunan Öztürk’ün, intihar mı ettiği yoksa cinayete mi kurban gittiği otopsi raporunun ardından belli olacak.
Edinilen bilgiye göre olay, Sultanhisar ilçesine bağlı Atça beldesindeki bir besihanede saat 11.10 sıralarında meydana geldi. Sabah saatlerinde besihanede ayrı ayrı yatakhanelerde beraber kaldığı Erkan Öztürk (42)’ün kahvaltıya gelmemesi üzerine arkadaşı yatakhaneye gitti. Yatakhaneye giden şahıs, Erkan Öztürk’ü uyanması için silkelediği sırada kan ve silah görerek durumu 112 acil servis ve Polis ekiplerine haber verdi. 112 Acil sağlık ekipleri, kalbine 7,65 mm tabancayla tek el bitişik ateş eden Öztürk'ün öldüğünü belirledi. Sağlık ekiplerinin gelmesinden yaklaşık 1 saat önce öldüğü tespit edilen Erkan Öztürk'ün ölüm haberini alan yakınları besihaneye akın etti. Polis ekipleri ve Cumhuriyet Savcısının incelemelerinin ardından Öztürk’ün cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Sultanhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü ise olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı.

“3 GÜNLÜK DÜNYA, 2’Sİ GEÇTİ KALDI 1 GÜN”
Yıllarca Nazilli’nin en işlek ticari caddesi olan Uzun Çarşı’da cep telefonu üzerine iş yeri işleten Erkan Öztürk, geçtiğimiz yıl maddi sorunlar nedeniyle iş yerini kapattı. Uzun süre çalışmayan Öztürk, yaklaşık 2,5 ay önce arkadaşı olan iş adamı U.K.’ya ait besihanede zaman geçirmek ve ikamet etmek için çalışmaya başladı. Uzun süre emekli olmak için çalışan ve dün sabah saatlerinde emekli oldunuz yazısı ile mutlu olduğu öğrenilen Erkan Öztürk’ün, dün akşamüstü ise kaldığı yatakhanenin çatısına anten takarak Kurtlar Vadisi dizisini izlemek istediğini arkadaşlarına söylediği öğrenildi.
Öte yandan; Öztürk’ün bir arkadaşını da dün gece arayarak ‘3 günlük dünyada yaşıyoruz. 2’si gitti kaldı 1 gün’ dediği iddia edildi. Arkadaşları tarafından zorlukları ve sıkıntıları umursamayan biri olarak bilinen Öztürk’ün intihar etmeyeceği söylenirken, Öztürk’ün gelecek otopsi raporu ve incelemeye alınan cep telefonu kayıtlarının ardından intihar mı ettiği yoksa cinayete mi kurban gittiği netlik kazanacak.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 17:37

İLGİLİ HABERLER