Spor
  • 30.6.2008 17:57

SEZGİN İTANDJE'NİN BONSERVİSİ İÇİN İNGİLTERE'YE GİTTİ

Galatasaray'ın İstanbul'a getirdiği ve sakladığı Liverpool'un yedek kalecisi Charles Itandje ile anlaştığı, ancak bonservisde pürüz çıktığı öğrenildi. Sarı kırmızılıların Itandje ile yıllık 1 milyon 400 bin euro karşılığı anlaştığı, Liverpool'un istediği 1.5 milyon Euroluk bonservis bedelini ise düşürtmeye çalıştığı belirtildi. Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin'in pazarlık yapmak için İngiltere'ye gittiği öğrenildi.
Bir sezon önce 7 yıl kalesini koruduğu Lens'den ayrılıp, Liverpool'a transfer olan Kamerun asıllı Fransız kaleci; Premier Lig'de hiç forma giyemedi... Liverpool kalecisi Reina'nın yedeği olarak bekleyen Itandje, sadece 7 kupa maçında görev yaptı. Lens'te ise 7 sezonda 170 maç oynayan İtandje, penaltı atışlarında rakip oyuncuyu şaşırtmak için yaptığı ilginç hareketlerle tanınıyor.
Itandje'nin bonservis sorunun çözmek için İngiltere'ye giden Adnan Sezgin'in Teknik Direktör Skibbe'nin tercih ettiği stoper adaylarıyla da görüşmeler yapacağı bildirildi.
Galatasaray'ın yeni sezon hazırlıklarının 5. gününde de takıma katılmayan Lincoln'un yarın İstanbulda olacağı açıklandı. Sarı kırmızılı futbolculardan Hasan Şaş, Aykut, Volkan, Barış, Ümit Karan bugün sağlık kontrolünden geçtiler.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 08:13

İLGİLİ HABERLER