Spor
  • 29.10.2008 03:18

SEZGİN'DEN SKİBBE'YE : ARTIK SABRIMIZ TAŞIYOR

.Saray’da farklı Eskişehir yenilgisi sonrası esen sert rüzgardan Alman hoca da nasibini aldı. Her fırsatta Skibbe’nin yanında olan Futbol A.Ş. Genel Müdürü Sezgin, "Puan kaybı lüksümüz kalmadı, sabrımız tükendi. Bu tablo artık değişmeli" dedi.
ESKİŞEHİRSPOR bozgunu sonrası Galatasaray’da sular bir türlü durulmuyor. 4-2’lik ağır yenilginin şokunu henüz üzerinden atamayan sarı kırmızılılarda teknik direktör Michael Skibbe’ye karşı duyulan güven iyice azaldı. Eskişehir deplasmanından eli boş dönmenin faturasını futbolculara kesen ve sert bir uyarıda bulunan Futbol Komitesi, Ayhan, Ümit, Emre, Arda ve Meira’ya da adam başı 5 bin Euro ceza keserek tüm takıma bir anlamda gözdağı verdi.
Hedefteki adam...
Teknik direktör Michael Skibbe de esen sert rüzgardan nasibini aldı. Sezon başından bu yana kamuoyunun, camianın, yöneticilerin ve son olarak başkan Adnan Polat’ın da hedefi haline gelen Alman çalıştırıcıya, en ciddi uyarı kendisine bugüne kadar kalkan olan Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin’den geldi.
İstikrar yakalanmalı
Eskişehirspor maçında ortaya konulan kötü futbol ve farklı yenilginin ardından takımla ilgili sert açıklamalar yapan başkan Polat, Sezgin’e de serzenişte bulundu. Polat’ın, "Artık takımın futbol adına bir çıkış göstermesi ve istikrar yakalaması gerekiyor. Bu tablo bir an önce düzelmeli" talimatı üzerine kolları sıvayan Sezgin, dün sorumlusu olduğu Florya’da Skibbe ile bir araya geldi. Çizgiyi yakalamalıyız
Skibbe’nin, Galatasaray’a gelmesinde ve takımın başına geçmesinde büyük rol oynayan Sezgin’in, "Trabzonspor ve Olympiakos maçlarında çok iyi oynadık. Herkes bizden övgüyle bahsetti. Fakat Eskişehir’deki görüntü ortada. 8. hafta geride kaldı. Bir an önce bir çizgi yakalamalıyız. Lüksümüz kalmadı, sabrımız tükendi" diyerek bir anlamda Polat’ın kendisine söylediği sert konuşmayı Alman hocaya tekrarladığı öğrenildi.
O da pes etti
Her fırsatta Skibbe’nin yanında olan Sezgin, "Bugüne kadar hep seninle birlikteydim. Arka çıktım. Ama, artık bardak taşmak üzere. Kaçan puanlar ve takımın hali camiada herkesi mutsuz kılıyor. Bunu değiştirmek senin görevin. Önümüzdeki kritik maçları umut verici ve iyi futbolla atlatmalıyız" derken, bir anlamda Alman hocaya desteğinde de pes etmiş oldu.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 04:53

İLGİLİ HABERLER