Yaşam
  • 25.9.2020 00:18

Sharon Stone en iyi öpüşen partnerini açıkladı

KAYNAK : MİLLİYET

Ünlü oyuncu Sharon Stone, başrolleri paylaştığı oyuncular arasında en iyi öpüşenin açık ara Robert de Niro olduğunu ifade etti.

'Watch What Happens' programına konuk olan 62 yaşındaki oyuncu Sharon Stone, yaptığı çarpıcı bir açıklama ile dikkat çekti.

Altın Küre ödüllü Sharon Stone, kırk yıllık kariyeri boyunca beyazperdede başrol oyuncuları arasında iki kez Oscar kazanan Robert De Niro'nun 'en iyi öpüşen' aktör olduğunu söyledi.

İkili, 1995 yapımı Casino filmde rol almıştı. Sharon Stone sinema dünyasındaki şöhretini 34 yaşında Temel İçgüdü filmiyle kazandı.

Bob (Robert De Niro) en hayran olduğum aktördü” diyen Stone, sözlerine şöyle devam etti; "Tüm istediğim masada karşısında oturup muhatabı olmaktı. Belki de ona böylesine olağanüstü saygı duyduğumdan benim için öpüşme anının zirvesi oldu. Bir aktris olarak ona öylesine çılgınca aşıktım ki… Neredeyse masal gibiydi. Dolayısıyla başka aktörlerlerle olanla kıyas götürmez. Diğerleri benim için ‘eh işte’ydi."

Sharon Stone, Kurtlar Vadisi adlı yapımda da Andy Garcia ile birlikte konuk oyuncu olarak yer almıştı. Stone, Necati Şaşmaz ile de öpüşme sahnesi için kamera karşısına geçmişti.

Usta oyuncu Elizabeth McGovern de gençlik yıllarında Brad Pitt ile birlikte oynadığı filmde ona öpüşmeyi öğrettiğini söyledi. McGovern, "Onu olduğu adam yapan kişi benim. Her şeyi benden öğrendi” şeklinde esprili bir itirafta bulunmuştu.

FOTOĞRAFLAR: BACKGRID USA / SPLASH NEWS /

Güncellenme Tarihi : 25.9.2020 01:52

İLGİLİ HABERLER