Yaşam
  • 31.5.2006 15:44

SHARON STONE'UN ESTETİKÇİSİNE GİDEN HANGİ ÜNLÜ İŞADAMININ KIZI?

Ünlü Hollywood yıldızı Sharon Stone'un estetik ameliyatını gerçekleştiren Dr. Coreys Maas, "Eğer estetik olmak isteyen Türk ünlüler varsa, bunu zevkle yaparım" diyerek, Türk ünlülere davette bulundu. Dr. Maas, Antalya'da yaşayan bir Türk işadamının kızının ülkesine gelerek kendisini bulduğunu ve büyük olan burnuna estetik ameliyat yaptığını söyledi.

San Francisco'daki Maas Kliliği'nin sahibi olan dünyaca ünlü estetik cerrahı Dr. Coreys Maas, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi tarafından Swissotel'de düzenlenen 19. Akademik Haftasonu Toplantısı'na katıldı. Dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen estetik cerrahların yanı sıra, Türk estetisyenlerle de bir araya gelen Dr. Maas, eğitim amaçlı bir toplantı gerçekleştirdiklerini söyledi. Dr. Coreys Maas, "San Francisco'da çok sayıda ünlü yaşıyor. O yüzden ünlülerin çoğu hastalarım arasında. Sharon Stone gerçekten çok güzel bir bayan. Amerika'da bir doktorun hastaları hakkında bilgi vermesi çok büyük bir suç" dedi.

İnsanların, yaptıkdıkları estetik ameliyat sayesinde hayatının değiştiğini belirten Dr. Maas, "Mutlaka sağlık açısından yapılacak estetik önceliklidir. Fakat insanların estetikle hayatı değişiyor. İnsanlar beyinsel olarak aynaya bakınca güzel bir yüzle karşılaşmak istiyorlar. Bu yüzden de ameliyat olmak istiyorlar. Ameliyat olunca daha huzurlu ve mutlu oluyorlar. Estetik bu açıdan gerekli" diye konuştu.

Dr. Maas, Türkiye'de bir estetik ameliyat gerçekleştirmesinin kanun açısından uygun olup olmadığını bilmediğini ifade ederek, "Ben şu an sadece eğitim için buradayım. Eğer estetik olmak isteyen Türk ünlüler varsa, bunu zevkle yaparım. Türkiye ile ilgili ilginç bir anım var. Antalya'da otelleri olan bir işadamının kızı, San Francisco'ya kadar gelip beni buldu. Çok büyük bir burnu vardı. Estetik ameliyatı yaptım ve çok memnun kaldı. Beni Antalya'ya tatile bile çağırdı" açıklamasında bulundu. Dünyaca ünlü estetik cerrahı, işadamının ismini açıklamadı.

Hollywood starlarının da, Türkiye'deki starlar gibi çok güzel olmak istediklerinin altını çizen Dr. Maas, bu ameliyatların sıklıkla yapılması durumunda bazı istenmeyen sağlık sorunlarının yaşanabileceğini ifade etti. Mantıklı olanın, 'gerektiği kadar estetik yaptırmak' olduğunu ifade eden Dr. Maas, gerçekleştirdiği bir estetik ameliyatının, diz üstü bilgisayarında kayıtlı görüntülerini izletti. Bir hastasının, operasyon öncesi ve sonrası fotoğraflarını gösteren Dr. Maas, estetiğin ortaya koyduğu farklılıklara dikkat çekti.
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 05:05

İLGİLİ HABERLER