Gündem
  • 31.3.2006 07:02

SHARON STONE'UN LEZBİYEN İLİŞKİ SAHNESİNE SANSÜR!..

Sharon Stone'un yeni filmi "Temel İçgüdü 2", soft pornoyu aratmayan sevişme sahneleri yüzünden 18 yaş sınırına takıldı. Bu sınıra rağmen filmden bazı sahneler de atıldı.


Merakla beklenen "Temel İçgüdü 2" bugün gösterime giriyor. Ancak 47 yaşındaki Sharon Stone'un cüretkar sevişme sahneleri nedeniyle 18 yaş sınırı getirilen filmin orijinal halindeki bazı sahneler Türkiye'de gösterilmeyecek. Atılan bu sahneler beyaz perdeye yansımayacak ve sadece filmin DVD'sinde yer alacak.

Çırılçıplak görünmeyecek

Sharon Stone'un lezbiyen ilişkiye girdiği, sonrasında grup sekse dönüşen bölüm tamamen çıkarıldı. Stone'un jakuzide çırılçıplak olduğu sahne yerine de bornozlu ve yarı çıplak göründüğü sahne var. Filmin Türkiye dağıtımcısı Pinema Film'in sahibi Pamir Demirtaş, konuyla ilgili şu açıklamada bulundu:

Tüm dünyada sansür var

"Filmde 2-3 dakikalık sevişme sahnesi kısaltıldı. Bu sadece Türkiye'ye özgü bir olay değil. Bu kısaltma, izleyiciyi rahatsız etmemek ve 18 yaşından büyük herkesin rahatça izleyebilmesi adına yapıldı. Ancak buna rağmen Temel İçgüdü 2'nin ilkinden daha cesur olduğunu söyleyebilirim."

180 km. hızla giden arabada seks

"Temel İçgüdü 2" Sharon Stone'nun 180 km. hızla giden arabada erkek arkadaşıyla seviştiği sahneyle başlıyor. Stone, ilk filmdeki buz kıracağına atıfta bulunan sevişme sahnesi ve jakuzili bölümde, 47 yaşında olmasına rağmen hâlâ Hollywood'un seks sembolü olduğunu kanıtlıyor. Tabii film sadece Stone'un seks sahnelerinde ibaret değil. İnsanoğlunun içgüdüleriyle hareket ettiğini vurgulayan felsefi mesajları, gerilim dozu yüksek sahneleri ve finalde bölümündeki büyük sürpriziyle, ilki kadar başarılı bir gerilim filmi. (Mevlüt TEZEL - HÜRRİYET)

TEMEL İÇGÜDÜ 2'DEN OLAY SAHNELER için tıklayın...

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 09:41

İLGİLİ HABERLER