Spor
  • 24.7.2009 03:09

SHEVA'DA SONA YAKLAŞILDI...

Bu sezon güçlü bir kadro kuran Fenerbahçe Shevchenko ısrarından bir türlü vazgeçmiyor. Teknik Direktör Christoph Daum'un da çok istediği 32 yaşındaki Ukraynalı golcü için Sarı-Lacivertli yönetim Chelsea'ye çok önemli bir teklifte bulundu. Fenerbahçe'nin İngiliz kulübüne, "Bize Shevchenko'yla birlikte toplam 8 milyon Euro verin. Biz de size Güiza'yı verelim" önerisini yaptı.

İŞ ANCELOTTİ'DE BİTECEK
F.Bahçe'nin yaptığı takas teklifini cazip bulan Chelsea'li yöneticilerin, "Bu konuda hocamız Ancelotti'ye danışmamız gerekiyor. Kendisinin vereceği karar olumlu olursa bu iş gerçekleşir" dediği öğrenildi. Chelsea'li yöneticiler F.Bahçe'ye 3 gün içinde net bir cevap vereceğini söyledi.

POULSEN'DEN ÖRNEK TAVIR
F.Bahçe'nin bir ara gündemine gelen Juventuslu Poulsen'in transferi gerçekleşmeyince Sarı-Lacivertli yönetimin düğünü için gönderdiği hediyeyi iade ettiği öğrenildi. Bu davranışı takdir topladı.

UĞUR EVLENİYOR
Fenerbahçe'nin başarılı oyuncularından Uğur Boral bugün İstinye'de yapılacak düğünle dünya evine girecek. Uğur'un nikah şahitliğini Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim yapacak. Bu arada dünü izin yaparak geçiren Fenerbahçe, Honved maçının hazırlıklarına bugün başlıyor.

BOLUSPOR'LA MAÇ
Fenerbahçe yarın Bank Asya 1.Lig ekiplerinden Boluspor ile bir hazırlık maçı oynayacak. Saracoğlu Stadı'ndaki karşılaşma saat 21.00'de başlayacak. Bu maçta Türk Telekom ve Migros kale arkası tribünü biletleri 20 liradan satılırken en pahalı yer 215 lirayla Fenerium alt C-E blok olacak.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:08

İLGİLİ HABERLER