Spor
  • 25.7.2009 04:18

SHEVA'YA ÇILGIN TEKLİF...

Sarı-Lacivertli yönetim, Chelsea'den ayrılması an meselesi olan Ukraynalı golcü için her türlü fedakarlığı yapıyor İngiliz kulübüyle büyük ölçüde anlaşan Fenerbahçe, Shevchenko'ya da 3 yıl için 18 milyon Euro'luk teklif yaptı.

Fenerbahçe'de her yol Shevchenko'ya çıkıyor... Neredeyse her gün Sarı- Lecivertli yönetimle Ukraynalı yıldızın flörtüne yer veren İngiliz basını dün de ortaya müthiş bir iddia attı. Gazeteler, Fenerbahçeli yöneticilerin Shevchenko'yla geçtiğimiz günlerde yeniden masaya oturduğunu ve yıllık 6 milyon Euro'luk baş döndürücü bir teklif yaptığını yazdı. 3 yıllık sözleşme öneren Sarı-Lacivertliler için tecrübeli yıldızın transfer maliyeti tam 18 milyon Euro'yu buluyor.

DINAMO KIEV VAZGEÇTİ
Daha önce Chelsea Kulübü'yle Shevchenko'nun bonservisi için 4.5 milyon Euro'ya anlaşan Fenerbahçe'nin önümüzdeki hafta Ukraynalı yıldızı da ikna edebileceği ifade ediliyor. İngiliz basını, Chelsea Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin kadroda görmek istemediği Shevchenko'nun Ada'da kalmasının mümkün olmadığını ve Fenerbahçe'ye her an 'evet' diyebileceğini de yazdı. Tecrübeli golcüyü isteyen eski kulübü Dinamo Kiev'in ise yüksek maliyetler nedeniyle transferden vazgeçtiği ifade ediliyor.

GÖKHAN'A ADA KANCASI
Geçtiğimiz transfer döneminde de birçok takımdan teklif alan Fenerbahçeli Gökhan Gönül'ün talipleri bitmiyor... Yıldız futbolcuya son alarak İngiliz Aston Villa'nın teklif yapmaya hazırlandığı öğrenildi. Fakat F.Bahçe yönetimi, Gökhan'ı satmak istemiyor.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:07

İLGİLİ HABERLER