Spor
  • 12.7.2009 03:08

SHEVA'YI EŞİ GETİRECEK!..

Dünya futbolunun en önemli isimlerinden Andriy Shevchenko adım adım Fenerbahçe'ye geliyor... Ukraynalı golcünün menajeri Oscar Damiani TAKVİM'e yaptığı özel açıklamada, Sarı-Lacivertli kulübün çok etkileyici olduğunu söylemiş ve transfere yeşil ışık yakmıştı. Fenerbahçe'ye dün bir iyi haber de Shevchenko'nun top model eşi Kristen Pazik'ten geldi.

HUZURU İSTANBUL'DA BULABİLİRİZ
2006 yılında bir mayo firmasının çekimleri için geldiği İstanbul'a adeta aşık olan Pazik'in Fenerbahçe'ye transfer olması için eşi Shevchenko'ya baskı yaptığı ortaya çıktı. Pazik, İngiltere'de magazin basınına yaptığı açıklamada, "İstanbul'un hem benim hem de Sheva'nın kariyeri için yeni bir başlangıç olacağını düşünüyorum. Aradığımız huzuru orada bulabiliriz" diye konuştu.

GÜIZA'YA BARÇA TALİP
F.Bahçe'nin golcüsü Güiza'ya İspanya şampiyonu Barcelona talip oldu. Elmundo Deportivo Gazetesi dünkü sayısında Barcelona'nın, sorun çıkaran Eto'o ile yollarını ayırması durumunda iki sezon önce İspanya'da gol kralı olan F.Bahçeli Güiza'yı transfer edeceğini duyurdu.

'HAMİT AVI'
Almanya'nın en çok satan gazetesi Bild, F.Bahçe'nin, B.Münih'li Hamit Altıntop'u transfer etmek için Münih'te görüşmelere başladığını duyurdu. Gazete dün "Daum, Hamit Avında" başlığı ile verdiği haberde, F.Bahçeli yöneticilerin, Münih şefi Rummenigge ile görüştüğünü yazarken, transferin Ağustos öncesi olmayacağı iddia edildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:20

İLGİLİ HABERLER