Gündem
  • 3.3.2020 23:33

Şia yandaşı sapkın Mustafa İslamoğlu İdlib için Fetih Suresi okunmasına bozuldu

Mustafa İslamoğlu'nun bir televizyon kanalında Peygamber Efendimiz'in (Sallallahü Aleyhi ve Sellem) Mübarek zevcesi Hazreti Hatice (Radıyallahü anha) ile ilgili sarf ettiği sözler büyük tepki çekmişti.
Geçmişte FETÖ'yü övüp ehl-i sünnete söven bu sapkının hedefinde bu kez Türk ordusu var.
İran yanlısı olan ve Şia görüşleriyle tanınan Mustafa İslamoğlu bu kez Türk ordusunun İdlib harekatına bozuldu. Direk harekat hakkında laf etmekten çekinen İslamoğlu Esad Rejimine karşı yürütülen savaşta Fetih Suresi'nin okunmasının yanlış olduğunu belirtti.

Mustafa İslamoğlu: İdlib harekatı için Fetih Suresi okunması yanlış...Mustafa İslamoğlu, Bahar Kalkanı Harekâtı için sabah namazında tüm camilerde Fetih Suresi okunması uygulamasını eleştirdi.

İlahiyatçı yazar Mustafa İslamoğlu, İdlib'de düzenlenen Bahar Kalkanı Harekâtı için Fetih Suresi okunmasını eleştirdi.

İdlib'de Rusya ve İran destekli Esed rejimine karşı Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) düzenlediği harekata destek için Fetih Suresi okunması uygulamasının yanlış olduğunu ifade eden Mustafa İslamoğlu şu ifadeleri kullandı:

"Çok yanlış ve surenin amacıyla alakasız bir uygulama. Fetih suresi bir savaş üzerine inmedi, Hudeybiye barışı üzerine indi." İslamoğlu bu ifadesiyle Fetih Suresi'nin savaş değil barış suresi olduğunu bizimde barış içinde olmamızı ima etti aklınca..

islamglu.jpg

 

HAZRET-İ HATİCE VALİDEMİZE BÖYLE HAKARET ETMİŞTİ

 İslamoğlu, sohbet sırasında Hazret Hatice'yi "Abulmuttalib'in göz bebeği ve varisi gider de 3 çocuklu, iki kocadan arta kalmış 40 yaşındaki bir dulu 25 yaşındayken alır mı?" sözleriyle tanımlamıştı. Bu sözlere ilişkin Diyanet İşleri Başkanlığı, "Hazreti Hatice validemize dair beyan ve yaklaşımlarda en küçük bir nezaketsizlik, dikkatsizlik yapılamaz" açıklamasını yaptı.
 

Güncellenme Tarihi : 3.3.2020 22:46

İLGİLİ HABERLER