Yaşam
  • 17.10.2005 00:04

SİBEL CAN İFTAR VE SAHUR İÇİN AYRI AYRI YİYECEKLERİN OLDUĞU RAMAZAN DİYETİNE BAŞLADI

Ses sanatçısı Sibel Can, geçtiğimiz akşam albümünün en beğenilen parçası olan Lale Devri'ne Yeniköy'deki Sait Halim Paşa Yalı'sında klip çekti.

 Klipte yalnız bir kadını canlandıran Sibel Can, özel hayatı ile ilgili soruları yanıtlamazken "Sulhi Bey ile aranız nasıl ayrılıyorlar diye dedikodular çıkıyor" sorusuna "Bu konularla ilgili konuşmak istemiyorum fakat evliliğimde şu anda her şey iyi gidiyor, hiç bir problem yok" dedi. Özel hayatı ile ilgili soruları cevapsız bırakan Can, "Hülya Avşar'ın boşanmasına ne diyorsunuz" sorusuna ise "Hülya Avşar Hülya Avşar'dır, demek ki var bir sebebi ki boşanmış, bence o her zaman doğruyu düşünür, kısmet buymuş" diye cevap verdi..

RAMAZAN DİYETİNDE
Diyetleriyle tanınan Sibel Can'ın oldukça kilo verdiği gözlenirken Ramazan'da da özel bir diyet yaptığını söyledi. Ünlü diyetisyen Haluk Saçaklı'nın programına uyduğunu söyleyen Sibel Can, "İftarda hafif yemeklerle karnımı doyuruyorum, sahurda hiçbir şey yemiyorum ama yatmadan önce bol meyve ve süt ile karnımı şişiriyorum" dedi. Bu sayede kilosunu koruduğunu belirten Can, bu diyeti herkese tavsiye etti.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:53

İLGİLİ HABERLER