Yaşam
  • 13.6.2016 10:59

Sibel Can'dan oğluna 1 milyon dolarlık hediye

Kısa bir süre önce adı evlilik dedikodularına karışan Sibel Can, Miami Üniversitesi Yatırım Danışmanlığı Bölümü'nden mezun olan oğlu Engincan Ural'a büyük bir sürpriz hazırlıyor.

TARİHİ APARTMANDAN DAİRE

Ünlü şarkıcı, İstanbul'daki en değerli yapılardan biri olan ve Beyoğlu'ndaki birbirinden ünlü isimlerin oturduğu Doğan Apartmanı'ndan oğluna daire alacağı konuşuluyor.

Çocukluğundan beri Galata'da bulunan Doğan Apartmanı'na hayran olan ve her seferinde bunu dile getiren Engincan'a annesi Sibel Can'ın büyük bir jest yaptığı söyleniyor. İddialara göre anne-oğul tarihi apartmandan daire aramaya başladı.

Sibel Can'dan oğlu Engincan'a 1 milyon dolarlık hediye

DEĞERİ 1.5 MİLYON DOLARDAN BAŞLIYOR

Apartmandaki dairelerin fiyatları ise 1.5 milyon dolardan başlıyor. Dairelerin fiyatları konumuna ve büyüklüğüne göre 3 milyon dolara kadar çıkıyor. Apartmanda Okan Bayülgen, Teoman, Şener Şen ve Tarkan'ın da daireleri olduğu biliniyor.

Sibel Can'dan oğlu Engincan'a 1 milyon dolarlık hediye

DOĞAN APARTMANI 1895 YILINDA YAPILAN TARİHİ BİNA

Doğan Apartmanı İstanbul'da Beyoğlu'nda Serdar-ı Ekrem sokağında 1895 yılında yapılan İtalyan Mimari tarzında bir binadır. Şu anki ismini o zamanki sahibi Kazım Taşkent'in İsviçre'de dağda kayak yaparken ölen oğlundan (Doğan Taşkent) almıştır. Bina aynı kişi tarafından 51 daire ve 2 dükkâna ayrılarak satışa çıkartılmıştır.

Bir avluyu üç yanından saran bina dört bloktan oluşur. Helbig adında Belçikalı bir tütün tüccarı aile tarafından 20 yılda blok blok olarak yaptırılmıştır. Bina 2001 yılında önemli bir tamirat görmüş ve standartları yükseltilerek yaşam standardını lüks bir apartman seviyesine çıkartmıştır. Galata yöresinde görülmeye değer binalardandır. Muhteşem manzaralı dairelerde birçok film çevrilmiştir.

Sibel Can'dan oğlu Engincan'a 1 milyon dolarlık hediye

Güncellenme Tarihi : 13.6.2016 11:03

İLGİLİ HABERLER