Yaşam
  • 4.6.2006 11:43

SICAKTAN BUNALAN DENİZE KOŞUYOR

Yazın ilk günlerinde bastıran ağustos sıcakları, plajları renklendirdi. Mevsim normallerinin üzerindeki sıcaklıklar, yüksek nemle birleşince halk sahillere koştu

KUŞADASI

KuŞadasI'nda sıcaklardan bunalan yerli ve yabancı turistler plaj, havuz ve su parklarına akın ediyor. Hava sıcaklığının 32, deniz suyu

sıcaklığının ise 21 derece olarak ölçüldüğü Ege'nin bu şirin tatil beldesinde turistler, deniz ve kumun yanı sıra, şehrin eşsiz güneşinin de keyfini gün boyu yaşıyor.

BODRUM

Nem oranının yüzde 40'ları aştığı Bodrum'da, mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığı nedeniyle plajlar tıklım tıklım doldu. Bu arada, aşırı sıcaklardan etkilenen bazı yaşlıların ise hastaneye kaldırılarak kontrol altına alındığı öğrenildi. Bölgede sıcaktan bunalan köpekler bile denize girerek serinledi.

ÇEŞME

Türkİye'nİn en gözde mekanlarından biri haline gelen Çeşme'de hava sıcaklığının 30 derecenin üzerine çıkması, İzmirlilerin ilçeye akın etmesine yol açtı. Beach clubların, otellerin, tatil köylerinin plajları günübirlik tatilcilerle doldu. Sıcaktan bunalan binlerce kişi güneşin ve denizin tadını çıkarıyor.

ANTALYA

Hava sıcaklığının 35 derece dolaylarında seyrettiği Antalya'da, tercihini su parklarından yana kullanan Rus uyruklu 16 yaşındaki Mapura Konpan, Aqualand'deki yapay şelaleden çıkmıyor. Tatil için ilk kez Antalya'yı seçen güzel kız, kente hayranlığını gizlemiyor.

İZMİR

Aşırı sıcaklar, İzmir Kültürpark'taki hayvanat bahçesinin sakinlerini de bunalttı. Bakıcılarının hortumla serinlettiği kaplanların keyiflerine diyecek yoktu.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 05:02

İLGİLİ HABERLER