Spor
  • 31.10.2008 20:26

ŞİFO İLK İDMANINA ÇIKTI

ANKARA - Antalyaspor ile 3 yıllık sözleşme imzalayan "Şifo" lakaplı teknik direktör Mehmet Özdilek, kırmızı-beyazlı takımla ilk antrenmanına çıktı.
Süper Lig'in 9. haftasında Gençlerbirliği ile karşılaşacak Antalyaspor, hazırlıklarına maçın oynanacağı 19 Mayıs Stadı'nda yaptığı antrenmanla başladı. Yeni takımının başında ilk antrenmanına çıkan Mehmet Özdilek, çalışma öncesinde futbolcularıyla kısa bir toplantı yaptı. Isınma hareketlerinin ardından topla çalışan kırmızı-beyazlı futbolcular, çalışmayı çift kale maçla noktaladı.
Antrenman öncesinde soruları yanıtlayan Özdilek, hedeflerinin kümede kalmak olduğunu belirterek, ''Bu birlikteliğin gelecek adına çok olumlu olduğunu düşünüyorum. Antalyaspor'un şu anda bulunduğu konum itibariyle kümede kalmak için mücadele edeceğiz. Futbolcularımın bireysel yeteneğine ve kalitesine inanıyorum. Dönem dönem kaliteli oyuncularımız özgüvenlerini kaybedebiliyor. Şu anda böyle bir sürecin içindeyiz. Futbolcularımıza inanıyoruz. Onlara gerekli özgüveni vereceğiz'' diye konuştu.
Gençlerbirliği ile ligde oynayacakları maçın zorlu geçeceğini ifade eden Özdilek, ''Bundan sonra her maçımıza final gözüyle bakacağız. Her maçı ayrı ayrı düşüneceğiz. Ankara'ya kazanmak için geldik. Oynarken keyif vermek istiyoruz. Bunun için çok zamanımız yok. Acele etmeliyiz. Gençlerbirliği maçı kolay olmayacak. Ama bütün mücadelemizi kazanma adına vereceğiz'' dedi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 04:47

İLGİLİ HABERLER