Dünya
  • 4.10.2008 05:55

SİGARAYI BIRAKTIRMAK İÇİN DÖVE DÖVE ÖLDÜRDÜLER!.

Malezya’da sigarayı bırakmak isteyen Kadir ve Meydin için arınma ayini düzenlendi. Çift arındırma ayininde akrabaları tarafından bir saat boyunca süpürgeyle dövülerek öldürüldü.
Aylardır sigarayı bırakmaya çalışan Mohd İbrahim Kadir Meydin (47) ile karısı Rosina Meydin Pillay (41) ve üç çocuğu, Malezya'da akrabalarını ziyarete gitti. Bayram gezmesinde Mohd İbrahim sigarayı bırakmaya çalıştığını anlatırken, eşi Rosin de karaciğer ve astım rahatsızlığından şikayet etti. Akrabaları da bu şikayetleri çözmek için bir "arınma" ayini yapılmasını önerdi. Evde bulunan 11 kişi, "arınma" ayininde birbirlerine süpürge sapı ve kasklarla vurmaya başladı.
8 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Yaklaşık 1 saat süren "tedavi" sonrasında, Muhd İbrahim ile karısı Rosin ve adı açıklanmayan bir yeğen şuursuzca dövüldü. Ayin başladıktan yaklaşık 6 saat sonra eve ambulans çağrıldı. Ambulans geldiğinde başlarına darbe alan karı-kocanın ölmüş olduğu anlaşılırken, ağır yaralı bir genç kız da hastaneye kaldırıldı.
Ayine katılan 15 yaşındaki bir kız çocuğu da hastanede yaşam mücadelesi veriyor. Polis ilk etapta 8 kişinin gözaltına alındığını, ancak sorgudan sonra 4'ünün bırakıldığını açıkladı. Ku Chin Wah, dayak ayini fikrinin akrabalarının büyük oğlundan çıktığını, 23 yaşındaki bu gencin, dövülerek hastalıklarından kurtulacakları konusunda çifti ikna ettiğini belirtti.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:46

İLGİLİ HABERLER