Sağlık
  • 17.6.2019 12:49

Siğil İçin Evde Ne Yapılabilir Hakkında Bilgi

Siğil İçin Evde Ne Yapılabilir Hakkında Bilgi

Lazerle siğil yakma tedavisinde, siğili besleyen damarları yok etmeyi hedef alınır. Nowart siğil serumu doğrudan deri içerisine nüfuz ederek çok hızlı bir şekilde ilerler ve siğil oluşan bölge içerisinde onarımı sağlayıp, kalıcı sonuç verebilir.

Siğillerin şekli hastalığın bulunduğu bölgeye göre değişiklik gösterebilirken, genellikle deri ile aynı renge sahip olup sert bir şekle sahip kabarık görünümlü olurlar. Ancak nowart hücresel düzeyde tedavi sağladığı için, uygulanan bölgede tekrar siğil gözlemlenmesinin önüne geçebilir. Lazerle yakma işleminden önce, hasta uzman doktorlar tarafından detaylı bir şekilde muayene edilir. Hastaya uygulanabilecek tedavi yöntemleri sıralanır ve doktor tarafından hastaya bilgi verilir. Hastanın tedavinin uygulanmasını onayladığı durumda, müdahale odasında işlem hastaya uygulanır ve sonrasında yapılması gerekenler hastaya doktor ile bildirilir. Tüm bu işlemler bilindiği gibi ekonomik yönden pahalı ve acılı bir süreçtir. Özellikle ayak tabanında bulunan siğillere bu tedavi uygulanırken ağrılı bir müdahale olacağından, hastaya bölgesel anestezi uygulanır. Eğer siğiller yassı ve küçük ise lokal anesteziye ihtiyaç duyulmaz. Lazerle siğil yakma operasyonundan sonra birkaç gün boyunca hastada ağrı gözlenebilir. Siğillerin çevresinde bulunan renklerde koyulaşma izlenebilirken ağrılı rahatsızlıklar gözlenmesi mümkündür. Bu süreç 6 ila 8 hafta arasında 2 seans ile tamamlanır. Gerektiği durumlarda ek seanslara da gitmek gerekebilir. Lazerle yakılan bölgede tekrar siğil çıkma olasılığı beklenmezken, bulaşıcı virüsler olduğundan farklı bölgelerde çıkma ihtimali göz önünde bulundurulmalıdır. İşte tüm bu işkenceli sürece alternatif olarak, Nowart Serum sizlere ağrısız ve hızlı bir şekilde çözüm üretebilir. Üstelik kullanımı çok basit olup 15-30 gün aralığında düzenli bir şekilde kullanıldığında hızlı bir şekilde verim almak mümkündür.

İçerisinde 10 ml siğil giderici serum bulunduran bir şişe No Wart, 15 günlük kullanım amacı ile üretilmiş bulunmaktadır. Tavsiye edilen uygulama sıklığı, günde 3-4 kez siğil üzerine uygulanması şeklindedir. Tamamen organik bitkisel içeriği ile almış olduğu patentleri sayesinde, hem yüze hem de vücuttaki yüzeylere kolayca uygulanabilir. Bununla birlikte hiçbir yan etkisi veya zararı bulunmaması ile de tercih edilmesi için önemli sebepler arasında yer almaktadır. Nasır, ben veya et beni için kullanılmazken sadece siğillerde kullanımı tavsiye ediliyor. Bölgeyi yakarak tedavi etmezken, hücresel tedavi uygulayan Nowart, bölgede bulunan siğilleri kurutarak, geçirmesi ile göze çarpıyor. Genital bölgede çıkan siğiller birçok hastalıkla karıştırılabilecek derecede yakın benzerlik gösterdiği için genital bölge için doktor kontrolü olmadan serumun kullanılması uzmanlar tarafından tavsiye edilmiyor. Nowart serum sipariş vermeden bu konuya dikkate almanız önerilri.

Siğilleri kalıcı olarak geçirmesi, leke veya iz bırakmaması ve üstelik cilde zarar vermeyen tamamen organik bitkisel özü ile lazerle yakma işlemine göre daha kolay, ekonomik ve hızlı çözümler üreten Nowart, belki de şimdiye kadar denediğini tüm yöntemleri size unutturup, şimdiye kadar sen neredeydin dedirtebilir.

 

Güncellenme Tarihi : 17.6.2019 12:49

İLGİLİ HABERLER