Asayiş
  • 21.6.2022 23:59

SİHA Sezgin Tanrıkulu'nun oğlu bıçaklandı

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun oğlu Mitan Alican Tanrıkulu ile yeğeni Mehmet Cemal Tanrıkulu, komşu esnaf ile tutuştukları masa kavgasında bıçaklanarak yaralandı.

Sezgin Tanrıkulu'na ait İstanbul Beyoğlu'ndaki işletmede çıkan "masa" kavgasında, Tanrıkulu'nun oğlu ve yeğeni bıçaklandı.

Mitan Alican Tanrıkulu ve Mehmet Cemal Tanrıkulu ile komşu mekanların sahipleri arasında tartışma yaşandı.

Oda TV'den Masum Gök'ün aktardığına göre; tartışma arbedeye dönüştü. Yaşanan kavgada CHP'li Sezgin Tanrıkulu'nun oğlu Mitan Alican Tanrıkulu ile yeğeni Mehmet Cemal Tanrıkulu bacaklarından bıçaklandı.

Hastaneye kaldırıldılar!

Yaralanan Mitan Alican Tanrıkulu ile yeğeni Mehmet Cemal Tanrıkulu'nun hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Sezgin Tanrıkulu da yaşanan kavgayı doğrulayarak, "Esnaf kavgası çıkmış. Doğrudur bıçakla bacaklarından hafif şekilde yaralanmışlar. Sağlık durumları şu an iyi." dedi.

Türkiye'nin gururu İHA ve SİHA'lara düşmanlığı ile gündemden düşmeyen CHP'li Sezgin Tanrıkulu, son olarak Twitter hesabından Retweet ettiği fake bir kullanıcının mesajı ile tepkileri üzerine çekmişti.

Fake bir hesabın, "Bayraktar SİHA üretimi durduruldu. Dışişleri Bakanı Sezgin Tanrıkulu Türkiye'nin savaş suçu işleyen bu ölümcül silahlara ihtiyacı olmadığını söyledi. SİHA üretim merkezini yurt dışına taşıması için Selçuk Bayraktar'a iki hafta süre tanındı" mesajını alıntılayan Tanrıkulu, "Bu korku size yeter troller Ama emin olun adil olacağız." notunu yazmıştı.


 

Güncellenme Tarihi : 21.6.2022 23:51

İLGİLİ HABERLER