Gündem
  • 29.2.2008 10:32

'SİLİKONLU NONOŞ KONUŞTU, GODOŞLAR SAHİP ÇIKTI'

Eski MHP milletvekili ve Takvim gazetesi köşe yazarı Nazif Okumuş, Bülent Ersoy'un kara harekatı ile ilgili sarfettiği sözleri bol küfürlü bir yazıyla eleştirdi. Okumuş, Ersoy'u ağır ifadelerle eleştirirken, açıklamayı savunanlara da 'godoş' dedi.

İŞTE O YAZI

İnsanda soy, sop çok önemlidir.

Onun için "aslı-nesli" denilir.

Adriyatik kıyılarından Çin Seddi'ne kadar her yerde Türk'ün yapısı ve meziyetleri anlatılırken damarlarındaki kana atfen "Mayası sağlamdır veya bozuktur" ifadesi kullanılır.

İnsanlığın, adamlığın, güzelliğin, sevgi ve muhabbetin, kadirbilirliğin, asaletin, zerafetin; hulasa ne kadar olumlu sıfat varsa hepsinin toplam karne notu özetinin adıdır maya...
Para, makam, mevki, mal-mülk, şöhret kaba güç gibi görünen dünyalıklar bir yana, kişiyi asıl "insanlaştıran" mayası başka bir yanadır.
İşte, bu şekilde "maya"sı belli, hatta değişmiş; üstelik klonlanmış gibi silikonlanmış dönmenin teki, kulvar değiştirip mayasını sergilemiş. Bağıraçağıra dikkat çektiği yerlerde koca avcılığına ara verip vatan için can veren şehitlere dil uzatmış. Başkalaşmış dilini keskin testereye döndürüp milleti doğramaya kalkışmış.

Silikonlu dönmeye lafımız yok

Onun gibi ne dönekler, liboşlar, hainler ve kuyrukçular gördük biz. Akşam yatarken delikanlı sandığımız niceleri sabah kalktıklarında tanınmaz hale gelmişti! Ama, gücümüze giden asıl şey; silikonlu bir tencerenin kendisine bu kadar çok kapak bulabilmesi! Hani meşhur hikayedir:
Adam, kafayı biraz bulunca şehrin en işlek meydanında haykırmış:
- Ulan i...neler!

Gelen geçenlerin tamamına yakını, ister istemez irkilerek bakmak zorunda kalınca da "Yahu, sandığımızdan da çokmuş be..." demiş.
Bizimki de aynı hesap. Bir silikonlu nonoş eskisi konuştu, ne kadar godoş varsa avukatlığına soyundu.

Allah hepsini ıslah eylesin. Daha ne diyelim!

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 13:39

İLGİLİ HABERLER