Ekonomi
  • 31.10.2008 16:50

ŞİMDİ PIRLANTA ZAMANI!....

Pırlanta sektörünün öncü markası Glitz web sitesi satışlarına özel uygulamaya koyduğu 15% indirim kampanyasına başladı.
Glitz web sitesi “www.glitz.com.tr” üzerinden yapacağız alışverişler için geçerli olacak kampanya sizlere rahatlıkla dilediğiniz mücevhere ulaşma fırsatı sunuyor. Ayrıca, sitenin sizlere sunduğu üyelere özel alışveriş ve alarm listesi sayesinde siparişinizi takip etmenin yanı sıra seçmiş olduğunuz ürünlerin ileriki bir dönemde gerçekleşecek indirimlerinden de haberdar olabiliyorsunuz.Mücevherin moda markası olarak tanınan Glitz’in bu özel indirim uygulaması her kesimden pırlanta mücevher meraklısının beğenisini toplayacak.
Glitz’in sağlamış olduğu %15 indirim fırsatını kaçırmak istemiyorsanız, “www.glitz.com.tr” sitesini biran önce ziyaret edin. Glitz mağazalarında görüp beğendiğiniz pırlantalı ürünlere ulaşmak artık çok daha kolay ve çok daha hesaplı olacak...
Glitz ve Baymonte Mücevher Hakkında
“Glitz” markası ile perakende sektörüne hızlı bir giriş yapan mücevher sektörünün lokomotif ismi “Baymonte Mücevher”, yıllık 60 milyon doların üzerindeki ihracatı ile sektöründe dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen firmalarından biridir. “Baymonte Mücevher”; İstanbul Güneşli’de yerleşik dünya standartlarındaki 4.200m2 kapalı alana kurulu fabrikasında gerçekleştirdiği 9.000 farklı modeldeki seri üretimiyle yerli ve yabancı birçok mücevher firmasına ürün temin etmektedir. Gerek montür tarzı üretim olanakları gerekse Türkiye dağıtım ve satışını üstlendiği 22 ayar Hint ürünlerinin yanı sıra tasarım koleksiyonları ile de mücevher sektöründeki trendleri belirlemektedir. Mücevherin moda markası “Glitz”; Akmerkez, Capacity, Galleria, Nişantaşı, Historia, Palladium, Kadıköy, Gaziantep ve Sanko AVM mağazalarından perakende müşterilerine ulaşmaktadır.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 04:47

İLGİLİ HABERLER