Spor
  • 31.3.2009 02:57

ŞİMDİ RÖVANŞ ZAMANI...

Milli Takım'ın yıldız golcüsü Semih Şentürk, İspanya'nın dünyanın en iyi takımı olduğunu ancak Ali Sami Yen'de rövanşı alacaklarını söyledi. Genç golcü, Bernabeu'daki maçın ilk yarısında oynadıkları futbolu hatırlatarak "Madrid'te 1 puanı haketmiştik ancak olmadı. İspanya'nın yenilmezliğine son vereceğiz" diye konuştu. Başarılı forvet "İspanya maçının ilk yarısında oynadığımız futbolun devamını getiremedik. İnanırsak, savaşırsak, hedefimize mutlaka ulaşırız" diye konuştu. Öte yandan TFF Başkanı Mahmut Özgener de, Milli Takım ve Fatih Terim'e destek vererek Ay-Yıldızlı ekibe güvendiğini ifade etti.

TÜRKiYE BENi SASIRTMADI!
İspanya Milli Takımı Teknik Direktörü Vicente Del Bosque "Türkiye beni şaşırtmadı" dedi. Deneyimli teknik adam "İlk maçta Türkiye beni şaşırtmadı çünkü kaliteli bir takım. İstanbul'da işimiz kolay olmayacak" dedi.

NİHAT'TAN BASARI SÖZÜ
Fatih Terim, Nihat Kahveci'ye adeta terapi uyguluyor. Deneyimli teknik adamın, golcü futbolcuyla bir görüşme yapıp güven aşıladığı öğrenildi. Terim'in Nihat'a "Moral bozmaya gerek yok. Olan oldu. Senin yeteneklerin tartışılmaz. İspanya maçını kazanmaktan başka çaremiz yok. Kaptan olarak çıkacağın Ali Sami Yen'deki maçta patlama yapmanı bekliyorum" dediği öğrenildi. Villarrealli oyuncunun da, Fatih Terim'e galibiyet sözü verdiği ifade edildi.

İŞİMİZ ÇOK ZOR AMA YENECEĞİZ!
Milli Takım'ın deneyimli isimlerinden Ayhan Akman, Dünya Kupası'na gitmek için İspanya'yı yenmek zorunda olduklarını belirtti. Başarılı krampon "Bosna'nın deplasmanda Belçika'yı yenmesi işimizi daha da zorlaştırdı. Bunun için İspanya maçından mutlaka 3 puan almalıyız. Seyircimizin desteğiyle gülen taraf biz olacağız" dedi.

BOĞALAR İSTANBUL'DA
Yarın Ali Sami Yen Stadı'nda Milli Takımımız'ın konuğu olacak İspanya, dün akşam İstanbul'a geldi. Havaalanında Türk taraftarların büyük ilgisiyle karşılaşan kafile, kendilerini taşıyan otobüse güçlükle binebildi. İspanyollar'dan en çok ilgiyi ise Torres ve Ramos gördü.

KIZLAR, TORRES'E SALDIRDI!
Özellikle Torres'ten imza almak için yarışan bayan hayranları, ünlü futbolcuyu otobüsün içinde de yalnız bırakmadı. İspanyollar bu akşam Ali Sami Yen'de idman yapacak. Bu arada Torres, "Türkler bizi yenmek için çok arzulu. Ama biz yenilmezliğimi sürdüreceğiz" dedi.

KAZAN YA DA DEFOL!
Evinde Bosna Hersek'e 4-2 yenilen Belçika'da fatura Teknik Direktör Vandereyken'e kesildi. Gazeteler Bosna'daki rövanş öncesi "Ya kazan ya defol" diye yazdı.

Güncellenme Tarihi : 14.5.2016 23:38

İLGİLİ HABERLER