Yaşam
  • 30.5.2020 00:46

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı yeniden evleniyor

KAYNAK : MİLLİYET

Müzisyen Sinan Akçıl ile oyuncu Burcu Kıratlı, ikinci kez nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Aralık 2018'de sürpriz bir şekilde Amsterdam'da evlenmiş, aradan geçen kısa zaman zarfında da tartışarak evlerini ayırmışlardı.

Eylül ayının ilk haftası, ani bir kararla boşanan Akçıl ve Kıratlı, boşanmanın haftasında Paris'e tatile gitmiş "Aşıklar tepesine gittik, inşallah aşkın en tepesinde kalırız" diye açıklama yapmışlardı. Burcu Kıratlı ile aşkına bir şans daha veren Sinan Akçıl, Paris'te güzel oyuncuya bir kez daha evlenme teklif etmişti.

Posta'dan Suna Akyıldız'ın röportajına göre; Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı yeniden evleniyor.

Burcu Hanım'da sizi en çok etkileyen ne oldu?
Ona duyduğum güven, saygı ve hayatımın geri kalanını onunla geçirmek istemem etkili oldu. Zaman zaman çok sert kayalara çarptık. Fikir çatışmalarımız oldu. Burcu, beni nikah masasına oturtan ilk ve son kadın olacak.

Karşınızdaki kadın için çok çaba gösterir misiniz?
İlişkinin durumuna göre değişir. Hatam olursa düzeltmek için çabalarım. Kadınlar gerçekten çaba göstermeye değer varlıklardır. Bu anne olur, sevgili olur, eş olur... çaba her zaman mutluluk getirir.

Burcu Kıratlı ile ayrılık sürecinde şarkı yazdınız mı?
Bir şarkı yazdım, 'Güzel Karım'… O da zaten barışma şarkımız oldu. Enteresandır Burcu ile barıştıktan sonra çok şarkı yazmaya başladım. Sibel Can'ın Ebru Gündeş'in, Yaşar İpek'in şarkıları mutlu olduğum dönemde çıktı. Burcu ile beraberken Berkay'a yazdığım 'Deliler' şarkısı ve benim söylediğim 'Mucize' yoğun duygular içinde olduğum şarkılardı.

Karantina döneminde birlikte olmak ilişkinizi nasıl etkiledi?
Bu karantina süreci bize çok iyi geldi. Biz enteresan bir çiftz. Her şeyimiz ters. Birbirimizden sıkılabilirdik, kavga edebilirdik, soğuyabilirdik ama tersi oldu. Bu da gelecek adına ümit verdi. İç içe olunca çok güzel zaman geçirdiğimizi keşfettik.

Tekrar evleneceğiniz söyleniyor?
Kendimizi nikah masasından hiç kalkmamış gibi düşünüyoruz. İleride tekrar evleneceğiz ama tarih henüz belli değil.Burcu Hanım'ın geçen seferki gelinliği çok konuşulmuştu. Bu sefer gelinliği önden görmek ister misiniz?Açıkçası bu sefer önceden görmek isterim. Hatta yedi gün boyunca kontrol etmek isterim. (Gülüyor) Gerçi yine Burcu'ya güven olmaz. O yüzden gelinliği bu sefer ben dikerim. Bu arada bence ilk gelinliği ona çok yakışmıştı. Düğünümüzün atmosferine çok uygundu. Ama tabii ki maço biri olduğum için önceden görsem müdahale ederdim.

Burcu Hanım'ın geçen seferki gelinliği çok konuşulmuştu. Bu sefer gelinliği önden görmek ister misiniz?
Açıkçası bu sefer önceden görmek isterim. Hatta yedi gün boyunca kontrol etmek isterim. (Gülüyor) Gerçi yine Burcu'ya güven olmaz.

O yüzden gelinliği bu sefer ben dikerim. Bu arada bence ilk gelinliği ona çok yakışmıştı. Düğünümüzün atmosferine çok uygundu.

Ama tabii ki maço biri olduğum için önceden görsem müdahale ederdim.

Güncellenme Tarihi : 30.5.2020 01:33

İLGİLİ HABERLER