Spor
  • 10.10.2008 00:07

SİNAN VE SERGEN NEDEN YOK?..

Yıldırım Demirören ile birlikte yaptığı basın toplantısında çalışacağı teknik heyeti tanıtan Denizli, ilk olarak Sergen Yalçın konusunda konuştu.
"SERGEN YOK"
Sergen Yalçın ile birlikte yıllardır "hoca-futbolcu" ilişkisi içinde olduklarını hatırlatan Denizli, "Tektnik ekibimde, uzun yıllar birlikte çalıştığımız Sergen'i düşünmüştüm. Sayın başkanı yaptığım ziyarette bilgilendirdim, o da Sergen ismini olumlu karşıladı. Ama bir sorun vardı, Sergen'e onu sordum, "Kursu yeni bitirdin, prosedürlerde bir zorluk çıkar mı diye. Sergen bir mani olmadığını söyledi. Ama bugün prosedürün farklı olduğunu öğrendik. TFF buna imkan olmadığını söyledi. Sergen buyüzden yarın göreve başlayacak teknik kadroda olmayacak."
"SİNAN'I İKNA EDEMEDİM"
Denizli, görevi bırakan Sinan Engin'i de ikna etmeye çalıştığırı ama bunda başarılı olamadığını söyledi. Denizli, "Yaptığı hizmetlerden ötürü kulübüm ve kendim adına teşekkür ederim" dedi.
3 ANTRENÖR
Denizli teknik kadrosunun Tayfun Havutçu, Stefano Moreno ve kaleci antrenörü Zafer Öğer'den oluşacağını da sözlerine ekledi.
(Ligtv.com.tr)

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:34

İLGİLİ HABERLER