Asayiş
  • 28.6.2020 01:18

Sınava yetişmeye çalışan gençlerin korkunç kaza anı kamerada...

Etiler’de ehliyetle giremediği için evden kimliğine alarak sınava yetişmeye çalışan genç, kırmızı ışıkta geçince dehşeti yaşadı. Gencin kontrolündeki otomobil cadde üzerinde dönüş yapan taksiye yandan çarptı. Kaza sonucu 4 kişi yaralanırken, feci kaza güvenlik kameralarına yansıdı.

Etiler'de sınava giden gençlerin feci kazası kamerada: 4 yaralı ...

Kaza, saat 10.00 sıralarında Beşiktaş Etiler Nispetiye Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre YKS sınavına girmek için yakını Seyhan Deniz (30) ile birlikte okula giden Ahmet Köse (26) ehliyetle geldiği için sınava giremedi. Bunun üzerine 06 DG 3563 plakalı otomobiline binen ikili eve giderek kimliğini aldı.

Etiler'de sınava giden gençlerin feci kazası kamerada: 4 yaralı ...

Ancak sürücü Köse, saat 10.15'de başlayacak olan sınava gecikince sürat yapmaya başladı.

Özel) Etilerde sınava giden gençlerin feci kazası kamerada: 4 yaralı

Cadde üzerinde süratli bir şekilde giden Köse, kırmızı ışıkta geçtiği esnada yolun karşısına dönüş yapan Kemal Canpolat (56) idaresindeki 34 TAZ 42 ticari taksiye çarptı.

Etiler'de sınava giden gençlerin feci kazası kamerada: 4 yaralı ...

Çarpışma sonucu savrulan araçlar kullanılmaz hale gelirken, otomobildeki Köse ve Deniz ile taksi sürücüsü Canpolat ve yolcusu yaralandı. Feci kaza ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Etiler'de sınava giden gençlerin feci kazası kamerada: 4 yaralı

Feci kaza kamerada

Görüntülerde, trafik seyrettiği esnada taksi yeşil ışık yandığı yolun karşısına dönüyor. O esnada kırmızı ışıkta geçen otomobil sürücüsü taksiye yandan çarpıyor. Çarpışmayla araçlar savruluyor. Taksici sürücü araçtan inerek araçlara bakıyor. Zabıta ekipleri ise otomobilin içerisinde kalan gençleri dışarıya çıkartıyor. Kaza sonrası panik yaşandığı görülüyor.

Güncellenme Tarihi : 27.6.2020 23:27

İLGİLİ HABERLER