Yaşam
  • 8.9.2013 22:52

Sinem Arda'nın evinde çıktı

Arda Turan'la ayrıldığı iddialarına sessiz kalan Sinem Kobal, kayıplara karışmıştı. Güzel oyuncu, arkadaşlarıyla birlikte Arda'nın Madrid'deki evinde ortaya çıktı

Evlilikleri yılan hikayesine dönen Arda Turan ve Sinem Kobal cephesinde şok gelişme. İkili, nişan yüzüklerini çıkarıp, yaz boyunca ayrı ayrı tatil yapınca ayrıldıkları iddia edilmişti. Bu söylentiler karşısında sessiz kalan Turan ve Kobal'ın sıkıntılı günleri atlatıp aşka yeniden devam kararı aldığı ortaya çıktı. Atletico Madrid'de top koşturan Arda Turan, şu sıralar Milli maçlar dolayısıyla kamp yaparken nişanlısı Sinem Kobal ise soluğu Arda'nın Madrid'deki evinde aldı.Arkadaşlarıyla birlikte Madrid'de tatil yapan Kobal'ın oldukça neşeli olduğu ve bir an önce sevgilisinin eve dönmesini beklediği öğrenildi.

SİNEM GÜN SAYIYOR
Arkadaşlarıyla gün boyu gezen ve Arda'nın evinin bahçesinde oyunlar oynayan güzel oyuncu, evin dekorasyonunda da değişiklikler yaptı. Sinem, şu sıralar Arda'nın eve dönmesi için gün saymaya başladı. Kobal'ın yakın çevresinden edinilen bilgiye göre ise, evliliği erteleyen ikili, ilişkilerini bir kez daha deneme kararı aldı.

Takvim Özel Haber

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:11

İLGİLİ HABERLER