Yaşam
  • 22.10.2020 23:59

Sinem Kobal doğum yaptı! İşte ilk fotoğraflar...

KAYNAK : MİLLİYET

Kenan İmirzalıoğlu-Sinem Kobal çifti, bebekleri Lalin'e sonunda kavuştu. Anne ve baba olmanın heyecanını yaşayan oyuncu çiftin, hastaneden çıktıkları anlar objektiflere böyle yansıdı. Mutlulukları yüzlerine yansıyan ikiliden Kenan İmirzalıoğlu, "hastanede bir katı kapattılar" iddiasına da yanıt verdi.

21 Ekim Çarşamba günü öğle saatlerinde kızını dünyaya getiren Sinem Kobal, dün eşi Kenan İmirzalıoğlu ile dün Taksim'deki özel bir hastaneden çıkış yaptı.

Kenan İmirzalıoğlu pusetinde taşıdığı bebeğini özel aracına yerleştirdikten sonra eşi Sinem Kobal ile basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

NORMAL DOĞUM YAPTIM

"NORMAL DOĞUM YAPTIM"

Çok heyecanlı olduklarını ve normal doğum yaptığını söyleyen güzel oyuncu, "Çok şükür bebeğimizin sağlığı yerinde, benim sağlığım yerinde. Her şey çok güzel geçti" dedi.

Doğumun suda olmadığını, normal doğum yaptığını belirten Kobal, "Suyu kullandık, suda değil ama normal doğum oldu. Doğum çarşamba öğle saatlerinde oldu. Bir an evvel evimize gidecek yine hayatımızda başlamak istiyoruz" dedi.

DOĞUMA GİRDİM, HER ANINDA SİNEMİN YANINDAYIM

"DOĞUMA GİRDİM, HER ANINDA SİNEM'İN YANINDAYIM"

Kenan İmirzalıoğlu, kendisini tebrik eden basın mensuplarına, "Hepinizi daha bir farklı görüyorum, daha bir tatlı gözüküyorsunuz" diyerek şakayla takıldı.

İmirzalıoğlu, "Bu mutlu günümüzü paylaşmak için buraya kadar gelmişsiniz çok sağ olun. Allah bekleyen herkese sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. İsteyenlere de nasip etsin, çok güzel bir duygu. Doğuma girdim her anımda Sinem'in yanındaydım" sözleriyle mutluluğunu dile getirdi.

Kenan İmirzalıoğlu, "hastanede bir katı kapattıkları" yönünde çıkan haberlerin hatırlatılması üzerine, "Bunların aslı astarı yok, hastane pandemi şartlarında ne tedbir almışsa onlara uyduk. Aileden iki kişi vardı pandemi dolayısıyla, eş dost ziyarete gelemedi" ifadelerini kullandı.

BEBEĞİN İSMİNİ BÖYLE AÇIKLAMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde baba Kenan İmirzalıoğlu, kameralara yansımış, bebeğin isminin belli olduğunu söyleyerek topu anne Sinem Kobal’a atmıştı. Sinem Kobal ise bebeğin ismini Lalin koyacaklarını açıklamıştı.

 

Güncellenme Tarihi : 22.10.2020 23:46

İLGİLİ HABERLER