Yaşam
  • 21.7.2009 15:34

SİNEM'DEN GERİYE HİÇ BİRŞEY KALMADI...

Üsküdar'da otomobilini kontrol etmek için emniyet şeridine park eden Moda tasarımcısı Sinem Reyhan Yalçın, Faruk Kalkavan'ın kullandığı otomobilin çarpmasıyla hayatını kaybetmişti. Kazanın ardından yargılanan Faruk Kalkavan 5 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Kızlarının ölümünün ardından büyük bir üzüntü yaşayan anne Nazmiye Yalçın ile baba Sinan Yalçın, bu kez de uğradıkları hırsızlık olayı sebebi ile şoka girdiler. Yalçın ailesinin Üsküdar Bestekar Selahattin Pınar Sokakta bulunan evlerine önceki gün giren hırsızlar, Sinem Yalçın'a ait 2 adet saat , çok sayıda ziynet eşya ve kişisel eşyaları ile 2 adet diz üstü bilgisayarı alarak kayıplara karıştı.

Erken kaybettiği kızı Sinem'e ait eşyalara kimsenin elinin değmemesi için bankadaki kiralık kasadan aldığını söyleyen anne Nazmiye Neşe Yalçın, “ İşteydim. Eşim aradı, evin soyulduğunu söyledi. Kıymetli eşyaların hepsini almışlar.Kızımı kaybetmiştim ama odasına girdiğimde ona ait eşyalara bakarak avunuyordum. Eve giren hırsızlar, benden kızımın elimde kalan son hatıralarını söküp aldı. O eşyalara kim bilir hangi kirli eller değiyor” diyerek gözyaşı döktü.

Maddi değeri yüksek olan Sinem Yalçın'a ait eşyaları, kızı adına kurulacak vakfa bağışlama kararı da aldıklarını söyleyen baba Sinan Yalçın, “Eve giren hırsızlar, sanki yalnız Sinem'e ait eşyalara yönelmiş. Kızıma ait bilgisayarlarda yazmaya başladığı kitaba ait notlar vardı. Kapının hemen girişinde bulunan daha pahalı bilgisayara dokunmamışlar bile.Bu da biraz düşündürücüdür ” diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:10

İLGİLİ HABERLER