Yaşam
  • 13.10.2008 06:02

SINIF ATLAYAN AHMET HAKAN HAREM Mİ KURDU?

Akşam gazetesi yazarı Tuğçe Tatari, Ahmet Hakan'ın özel hayatıyla ilgili sır bilgilere köşesinde yer verdi.
AHMET HAKAN'IN HAREMİ
Son yıllarda en öne çıkan, en isim olan köşe yazarı kim sorusuna şüphesiz “Ahmet Hakan” cevabını vereceksiniz. Bence de öyle. Küçümsenemeyecek bir başarı. Her düzeyde anlaşılabilecek netlikte analizleriyle hayranlık uyandıran bir kalem. Çoğu köşe yazarına fark atmasında kuşkusuz ki işlerin iç yüzüne hakim oluşunun etkisi var. Bu dönem onun dönemi anlayacağınız.
Ancak Hakan’ı meslek hayatında beğendiğim kadar özel hayatıyla beğenemiyorum maalesef. Çünkü köşesinden, programından yaydığı enerji, paylaştığı fikirlerle hayatı yaşayış biçimi çok farklı.
Mesela sık sık magazin figürleriyle alay etmesine, önemsemiyormuş gibi davranmasına rağmen beraber olacağı kadınların çoğunu nedense magazin âleminden seçiyor.
KABUL GÖRME SENDROMU MU..
Düşünsenize Pelin Batu, Zuhal Olcay ve Zeynep Tunuslu. Bir de sadece fısıltıda kalmış isimler var, onları saymayayım bile. Artık bu bir kabul görme sendromu mudur bilemeyeceğim ama insan ya göründüğü gibi olmalı ya da olduğu gibi görünmelidir. Aksi herkesi kandırmaktan başka bir şey değildir. Bunu bir futbolcu ya da yetersiz ama ünlü bir şarkıcı yapıyor olsa anlarız, alışık olduğumuz davranış modelleridir çünkü.
Kızmayın ama Ahmet Hakan okumamış adamlardan daha farklı davranmalıdır, arada mutlaka fark olmalıdır. Aynı kadın çekici gelmemeli, aynı ortamlardan hoşlanmamalıdır. Bilmem fazla mı mükemmeliyetçi yaklaştım?
'4 KADIN' DİYENLERDEN NE FARKI KALIYOR?
Özellikle son günlerde Ahmet Hakan’ın asla tek eşli kalamadığı, sabit bir sevgilisi varken de eski-yeni birçok kız arkadaşıyla görüşmeye, seyahatlere çıkmaya devam ettiği konuşuluyor. “Sınıf atladım” ya da “Tamam döndüm ben” demek bu konuda sizi kurtaramayabilir. Çünkü bu sizin dönmeden önce ait olduğunuz topluluğun alışkanlığı. Şüphesiz kafayı karanlıktan kaldırıp biraz da meşhur olunca, kadın ilgisi arttı. Ee o karanlık yılların acısı da sadece bir kadınla çıkmıyor demek...
Şimdi sayın Ahmet Hakan’ın dört kadın almanın mübah olduğunu savunanlardan ne farkı kalmış oluyor söyleyin bana...

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:27

İLGİLİ HABERLER