Asayiş
  • 28.10.2021 13:34

Sipariş geç geldi cinayeti

Esenyurt'ta bir sitede tekel bayisi işleten ve amatör olarak şarkıcılık yapan Ferdi Özekinci'yi silahla vurarak öldüren site sakini Hüseyin Yaşatan, polisteki ifadesinde, "Çok sarhoştum olanları hatırlamıyorum" iddiasında bulundu. Yaşatan'ın verdiği içki siparişinin geç geldiğini öne sürmesi üzerine yaşanan tartışmanın ardından olayın gerçekleştiği belirlenirken, olay anıyla ilgili kamera görüntüleri de ortaya çıktı.

Esenyurt Fatih Mahallesi'ndeki bir sitede geçtiğimiz Pazar günü akşam saatlerinde meydana gelen olay üzerine gelen ihbarla giden polis ekipleri, Ferdi Özekinci'yi (28) kanlar içerisinde yaralı olarak bulurken, açılan ateşte olay yerinde bulunan R.K. ve eşi D.K'nın da yaralandığı belirlendi. 3 yaralı ambulansla hastaneye kaldırılırken, göğsünden vurulduğu belirlenen Ferdi Özekinci hastanede hayatını kaybetti.

2 kişinin ise durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis olayı gerçekleştiren site sakini Hüseyin Yaşatan'ı (26) gözaltına aldı. Hüseyin Yaşatan, polis merkezindeki ifadesinde, "Olay sırasında çok alkollüydüm, hiçbir şey hatırlamıyorum." dediği öne sürüldü.

 

 

Güncellenme Tarihi : 28.10.2021 13:36

İLGİLİ HABERLER