Asayiş
  • 27.7.2009 01:11

SIR CİNAYETE İLİŞKİN AÇIKLAMA...

İstanbul Valisi Muammer Güler, Münevver Karabulut cinayetinde, savcının olay yerinde bulunmadığı iddiası ile ilgili olarak, ''O konuların hiçbirine girmem. Çünkü, onlar işin adli boyutudur. Biz, sadece polis olarak şu anda asli fail olarak bilinen kişiyi yakalamaya çalışıyoruz'' dedi.

Güler, Veliefendi Hipodromu'nda bu akşam yapılan 58. Başbakanlık Kupası Koşusu'nun ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bir gazetecinin ''Münevver Karabulut cinayetinde inceleme yapılırken savcının olay yerinde bulunmadığı'' iddiasına ilişkin sorusuna Güler, ''O konuların hiçbirine girmem. Çünkü, onlar işin adli boyutudur. Yetkili merciler onunla ilgili açıklamayı yapacaktır zaten. Biz, sadece polis olarak şu anda asli fail olarak bilinen kişiyi yakalamaya çalışıyoruz'' karşılığını verdi.

Vali Güler, zanlı Cem G'nin sahte kimlik kullandığına ilişkin basında çıkan haberlerin anımsatılması üzerine, ''Onların hepsi tespittir tabii. Sahte kimlik de var. Onun şüpheli olduğu konusunda bir tespit var. Yakalanması halinde de adli süreç tamamlanacaktır'' diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:04

İLGİLİ HABERLER