Ekonomi
  • 1.8.2009 04:40

SIR GİBİ SAKLANAN KAMPANYA!..

Serpil Timuray’ın CEO’luğa atanmasının ardından atağa kalkan Vodafone, 3G için daha önce Türkiye’de hiç görülmedik bir kampanya hazırladı. Bomba bugün yarın açıklanıyor.

3G teknoloijisinin ardından kızışan GSM rekabetinde Vodafone bombayı patlatmaya hazırlanıyor.

Halen dünyanın en büyük cep telefonu operatörü konumunda bulunan ve yurtdışında inanılmaz kampanyalara imza atan şirket, yeni CEO’su Serpil Timuray’ın göreve gelişinin ardından başlattığı atağı perçinlemek için daha önce görülmemiş bir uygulamaya hazırlanıyor. Şirketin yeni kampanyası sır gibi saklanırken, 3G aboneliği üzerine olacağı belirtiliyor.

Konuya yakın kaynaklar kampanyanın daha önce Türkiye’de ne GSM ne de başka bir sektörde görülmedik türden olacağını kaydetti. Dün 24 ve Star Gazetesi’ni ziyaret eden CEO Serpil Timuray yeni ve büyük kampanyalara hazırladıklarını onaylarken, daha ayrıntılı bilgi vermedi. Kampanyanın çok kısa bir süre içinde açıklanması bekleniyor.

HIZLI İLETİŞİM BAŞLADI

Ziyareti sırasında 24 Ekonomi Müdürü Selçuk Geçer’in sorularını canlı yayında yanıtlayan Timuray, Türkiye’de yepyeni bir iletişim çağının başladığını belirtti. Timuray “Hızlı bir iletişim çağı başlıyor. Birçok iletişim alışkanlığımızda yeni bir döneme giriyoruz.

Gerek sosyal yaşamımızda gerek iş hayatımızda teknolojinin bize sunduğu bu yeni olanaklardan faydalanarak alışkanlıklarımızda ayarlamalar yapacağız. Nasıl geçmiş dönemde sabit bir telefondan cep telefonuna geçerken büyük bir değişklik olmuştu, bundan sonraki büyük değişimi de 3G ile yaşayacağız” dedi.

BAYANLARIN VE GENÇLERİN İLGİSİ

3G’ye geçmek isteyenlerin sayısının bir hayli fazla olduğunu söyleyen Timuray “Talep edenlerin yüzde 20’si bayan.

Ayrıca gençlerin de ilgisi büyük. 3G’nin ilk talebini yapan Kocaeli’nden 18 yaşında bir genç” dedi. 3G’nin ilk olarak cep telefonuyla hayatımıza katacakları olacağını söyleyen Timuray “İnternette değişik cihazlarla da hayatımıza girecek yeni alışkanlıklar var. Aslında bir mobilite dönemine giriyoruz. Artık hiçbir yerde sabit durmak zorunda değiliz.

Sosyal ve iş hayatımızı mobil haldeyken sürdürebileceğiz. Bu sayede istersek TV izleyebiliyoruz, istersek internete girerek cihazımızdan bilgilere erişebiliyoruz, e-mail yazabiliyoruz. Facebook, twitter gibi sosyal ağlara girebiliyoruz” dedi.

Günlük limitsiz internet 5 lira

Ön ödemeli aboneler/ Bağlantı hızı/ Fiyat/ Paket aşım ücreti

Standart tarife 1.0 Mbps’ye kadar 1 kontör /150 KB -

Aylık 250 MB 1.0 Mbps’ye kadar 70 kontör 35 kontör/100MB

Aylık 1 GB 7.2 Mbps’ye kadar 175 kontör 35kontör/ 100MB

Günlük limitsiz 7.2 Mbps’ye kadar 35 kontör -

Faturalı aboneler

Standart Tarife 1.0 Mbps’ye kadar 9 Kr /100 KB -

Aylık 250 MB 1.0 Mbps’ye kadar 10 TL 5 TL/100MB

Aylık 1 GB 7.2 Mbps’ye kadar 30 TL 5 TL/100MB

Aylık 3 GB 7.2 Mbps’ye kadar 50 TL 5 TL/100MB

Günlük limitsiz 7.2 Mbps’ye kadar 5 TL -

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:59

İLGİLİ HABERLER