Asayiş
  • 21.4.2017 21:44

Şırnak şehitleri memleketlerine uğurlandı

Şırnak’ın Uludere ilçesi Andaç Köyü Kopki Üst bölgesine teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan 2 asker için tören düzenlendi.

Şırnak'ta yaşanan çatışmada şehit olan Piyade Üsteğmen Muhammed İsmail Kaya ile Piyade Uzman Çavuş Davut Kayalı’nın naaşı, düzenlenen törenle memleketlerine uğurlandı.

Şırnak 23’üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığındaki törene Şırnak Valisi Ali İhsan Su, 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Aydoğan Aydın, Çakırsöğüt 1. Jandarma Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ercan Yaşin, İl Jandarma Komutanı Hünkar Keleş, korucular, vatandaşlar ile şehitlerin silah arkadaşları katıldı.
Şehit Piyade Üsteğmen Muhammed İsmail Kaya ile Piyade Uzman Çavuş Davut Kayalı’nın Türk bayrağına sarılı naaşları Şırnak 23’üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığına getirilerek katafalka konuldu. Törende, şehitlerin öz geçmişleri okunarak dualar edildi.

Okunan duaların ardından, şehit Piyade Üsteğmen Muhammed İsmail Kaya’nın naaşı Hatay’a, Şehit Piyade Uzman Çavuş Davut Kayalı naaşı ise Gaziantep’e gönderilmek üzere helikopterle Şerafettin Elçi Havalimanı'na gönderildi.

Güncellenme Tarihi : 21.4.2017 21:45

İLGİLİ HABERLER