Yaşam
  • 1.12.2020 18:01

Sisi lakaplı Seyhan Soylu mahkeme kararıyla aranıyor

Sisi lakaplı Seyhan Soylu hakkında yakalama kararı çıktı. Sanatçı Yeşim Salkım'ın aldırdığı koruma kararına uymayan Soylu hakkında 4 günlük hapis cezası verilmişti. Savcılık, Soylu’ya yönelik kararın infazı için Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne yazı gönderdi.

YEŞİM Salkım; Murat Övüç ve Seyhan Soylu’nun kendisine yönelik hakaret içerikli paylaşımları nedeni ile İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurmuştu. Mahkeme, yaptıkları bir çok paylaşımda Salkım’a yönelik ağır ifadeler içeren ikili hakkında uzaklaştırma kararı vermişti. Anılan karar, ikilinin Salkım hakkında yeni bir paylaşım yapmalarının da engelliyordu.

‘YASAK’ KARARINI İHLAL ETTİ
Ancak karara rağmen Soylu, Salkım’ı ima eden paylaşımlar yapmayı sürdürdü. Salkım bir kez daha mahkemenin yolunu tuttu. Avukatı Merve Uçanok aracılığı ile, uzaklaştırma kararını veren mahkemeye başvuran Salkım, Soylu’nun, kararı ihlal ettiğini, hakkında tazyik hapsi verilmesi talebinde bulundu.

İTİRAZ RET EDİLDİ
Mahkeme yaptığı yargılama sonrası kararını verdi. Mahkeme, Soylu’nun, uzaklaştırma kararını ihlal ettiği gerekçesi ile 4 günlük hapis cezası verdi. Soylu’nun avukatı bu karara itiraz etti. İtiraz dilekçesinde, Soylu’nun, Salkım’ı değil, başka iki kadını ima ettiği öne sürüldü. Ancak mahkeme bu savunmaya itibar etmedi. Mahkemenin ret kararı ile birlikte, hapis cezası da kesinleşti.

Güncellenme Tarihi : 1.12.2020 22:33

İLGİLİ HABERLER