Yaşam
  • 30.9.2008 09:37

SİSİ'DEN AVŞAR'A ŞOK TEKLİF: 'BANA TAŞIYICI ANNE OLUR MUSUN?..'

Programında konuklarını terleten Hülya Avşar, bu hafta Sisi'yi ağırladı. Avşar Kızı, Sisi'nin soruları karşısında renkten renge girdi.
İşte olay yaratacak diyaloglar
* Sisi: Hülya, Başbakan dedi ya "Evlen de çocuk yap" diye. Hazırlıklara başladınız mı Sadettin'le? * Avşar: Yok, bu yaştan sonra doğuramam herhalde. Yaşım 44 oldu. Peki sen neden çocuk yapmıyor veya evlat edinmiyorsun? Bak geçenlerde bir transeksüel doğum yaptı.
* Sisi: Sen kaşındın. Biz çok denedik ama galiba sorun ben de değil sevgilim Tolga'da. Londra'ya ameliyat olmaya gittiğimde sperm bankasına gelecekte çocuğum olması için sperm verdim. Şimdi çocuk sahibi olmak istiyorum. Sen de halen çok güzel bir kadınsın. Benim spermlerimden bana taşıyıcı anne olur musun? İkimizin çocuğu süper zeka olur.
* Avşar: Neden gaylerin, lezbiyenlerin ve transeksüellerin haklarını savunmuyorsun? Bu konuda Bülent Ersoy da sen de hiçbir şey yapmıyorsunuz.
* Sisi: Bülent Ersoy 70'li yıllarda değil bugün piyasaya çıksaydı hiç şansı yoktu. Bugün fuhuş yapan kızların içerisinde binlercesi Bülent Ersoy gibi sesi güzel. Yoksa Ersoy, bugün Harbiye'de otostop yapsa o kızların yanında siftah bile yapamazdı. (kaynak: takvim)

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:51

İLGİLİ HABERLER