Gündem
  • 24.10.2020 17:46

Şişli Mecidiyeköy'de lüks rezidansta iki kadın vuruldu

Şişli Mecidiyeköy'de lüks rezidansta silahlı saldırı dehşeti! Yaralılar var...

Son dakika haberine göre; İstanbul'un Şişli ilçesinde bulunan lüks bir rezidansta silah sesleri duyuldu. Polis süratle olay yerine giderken, saldırgan kaçtı. Saldırıda 2'si kadın 3 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Polis olay yerinde incelemelerde bulunduktan sonra saldırganı yakalamak için geniş çaplı operasyon başlattı. Gelen son dakika bilgisine göre yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İstanbul'un Şişli ilçesinden korkutan bir son dakika haberi geldi. Mecidiyeköy'deki en lüks rezidanslardan birinde silah sesleri duyuldu. İhbarların ardından polis hızla olay yerine ulaştı. Rezidansı çembere alan polis ekipleri 2'si kadın 3 kişinin yaralandığını, saldırganın ise kaçtığını tespit etti. Saldırgan her yerde aranırken, yaralıların durumu iyi.

LÜKS REZİDANSTA SİLAHLI SALDIRI

İstanbul'un Şişli ilçesindeki lüks rezidansta henüz kimliği bilinmeyen bir kişi dehşet saçtı. Silahlı saldırgan, 2'si kadın 3 kişiyi silahla yaraladıktan sonra kaçtı. Polis haberi alır almaz olay yerine intikal etti. Ekipler rezidansı çembere alırken, odadaki yaralıları kanlar içinde buldu. Lüks rezidanssa gelen ambulans yaralıları hastaneye götürdü.

SALDIRGAN ARANIYOR, YARALILARIN DURUMU İYİ

İstanbul'un göbeğinde dehşet saçtıktan sonra kayıplara karışan ve henüz kimliği açıklanmayan saldırgan için polis ekipleri geniş çaplı arama başlattı. Rezidanstaki görüntüler incelenirken, olay yerinde de inceleme gerçekleştirildi.

Öte yandan gelen son dakika haberine göre; 2'si kadın 3 yaralının sağlık durumları iyi. Yaralıların hayati tehlikesi bulunmuyor.


 

Güncellenme Tarihi : 24.10.2020 17:53

İLGİLİ HABERLER