Asayiş
  • 28.9.2013 09:54

Şişli'de kanlı gece!..

İstanbul Şişli’deki bir eğlence mekanı önünde otomobillerinden tabanca ile rastgele ateş açan kişiler 1 kişinin ölümüne, 2 kişinin yaralanmasına sebep oldu.

 

İstanbul Şişli’deki bir eğlence mekanı önünde otomobillerinden tabanca ile rastgele ateş açan kişiler 1 kişinin ölümüne, 2 kişinin yaralanmasına sebep oldu.İddiaya göre, kimliği belirsiz 3 kişi, otomobille ilerledikleri sırada geldikleri eğlence mekanı önünde tabancayla rastgele ateş açmaya başladı. Bu sırada mekana müşteri olarak gelen Hakkı Gökçe (30), açılan ateş sonucu başından, kolundan ve bacağından aldığı kurşunlarla hayatını kaybetti. Kurşunlara hedef olan mekanın koruma görevlisi Özgür Bahar (24) ile yoldan geçen Hüseyin Özbakır (25) adlı şahıs olaydan yaralı olarak kurtuldu. Bar görevlilerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis sevk edildi. Bölgeye ulaşan sağlık ekipleri, yaralıları Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk etti. Hayatını kaybeden Hakkı Gökçe’nin ise olay yerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Gökçe’nin cesedi ambulans ile Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

ARKADAŞININ ÖLDÜĞÜNÜ GÖREN ŞAHIS, OLAY YERİNDE SİNİR KRİZLERİ GEÇİRDİ
Açılan ateş sonucu hayatını kaybeden Hakkı Gökçe’nin arkadaşı soyadı öğrenilemeyen Kürşat isimli şahıs, olay yerinde sinir krizleri geçirdi. Yaylım ateşinden kurtulan şahıs, fenalık geçirirken, şahısı polis ekipleri güçlükle sakinleştirdi.
Öte yandan cinayetin görgü tanığı Mustafa Sait adlı bir vatandaş, silah sesleri duyduğunu ve bir kişinin vurularak yere düştüğünü söyledi. Saldırganları görmediğini ifade eden Sait, “Ne olur ne olmaz diye olay yerinden taksiye hızla uzaklaştım” dedi.
Polisin olay yerinde yaptığı incelemelerde cadde üzerinde çok sayıda mermi kovanı tespit edildi.
Polis, 1 kişinin ölümü, 2 kişinin yaralanması ile sonuçlanan olay ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:38

İLGİLİ HABERLER